Erikoisammattitutkinnot

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa kehittää ja uudistaa oman ammattialansa tuotteita, palveluja tai toimintamalleja. Hän tuntee kehittämiseen liittyvän prosessin eri vaiheet. Valittujen tutkinnon osien perusteella osaaminen kohdistuu asiakaslähtöiseen tuotekehitystyön muotoiluun, sen markkinoille tuotteistamiseen tai brändin rakentamiseen. Opiskelija toimii innovaattorina ja kehittäjänä, jolla on taito ja rohkeus ottaa käyttöönsä uusia välineitä ja menetelmiä, tehdä nopeita ja ketteriä kehittämisen kokeiluja.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksessa oppiminen tapahtuu pääosin työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä järjestettävänä koulutuksena, jota täydennetään tarvittaessa muissa oppimisympäristöissä tapahtuvalla osaamisen hankkimisella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS. Siinä määritellään koulutuksen kesto, laajuus sekä valittavat tutkinnon osat. Oma aiempi osaaminen huomioidaan suunnittelussa.

Oppisopimus perustuu määräaikaiseen työsopimukseen ja sen aikana maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Sopimus voidaan tehdä myös yrittäjälle. Oppisopimuskoulutus on pääosin opiskelijalle maksutonta. Työantajan edellytetään nimeävän työpaikkaohjaajan opiskelijalle. Tutkinnon perusteissa vaadittu osaaminen osoitetaan aidoissa työelämän ympäristöissä oman suunnitelman mukaisesti.

Koulutuksen sisältö

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta:

  • Proaktiivinen kehittäminen

ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta:

  • Brändin rakentaminen
  • Tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa
  • Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä
  • Innovaattorina toimiminen
  • Valinnainen tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat työtehtävissä, joissa on mahdollisuus ja valtuudet ideoida, suunnitella ja toteuttaa tuotekehitystöitä kehittämistiimin kanssa. Tuotekehitystyöllä tarkoitetaan tuotteen, palvelun tai toimintamallin kehittämistä. Tuotekehitystyössä merkittävää on saada aikaan uusi tuote, palvelu tai toimintamalli. Tutkinnon suorittajan työpaikka voi olla yksityisellä tai julkisella sektorilla.

Tutkintokoulutuksissa on tarjolla erilaisia painotuksia eri kohderyhmille.

Tutkinto / todistus

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Hoikantie 15
38100 Sastamala

Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut

Saskylla on laajennettu oppisopimuskoulutuksen lupa eli voit suorittaa oppisopimuksella minkä tahansa ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon.  Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut toimii koko Saskyn toiminta-alueella ja tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Katso lisää Saskyn oppisopimuksesta. Lisätietoja oppisopimuksesta saat myös Opintopolusta. Huomioithan, että näiden avointen koulutusten...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu