Sivuston käyttötapa: Mobiili

Alkava yrittäjä -koulutus

Tampereen palvelualan ammattiopisto
Yhteenveto
Noin 5 kk
suomi
Tammikuu 2019
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Tampere
Ammatillinen koulutus

Alkava yrittäjä -koulutus

Alkava yrittäjä

Alkava yrittäjä -koulutus

Alkava yrittäjä -koulutuksen tavoitteena on parantaa yrittäjävalmiuksia sekä suunnitella ja hioa omia ajatuksia yritystoimintaan liittyen. Opiskelija saa samalla mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjähenkisten kanssa ja hankkia ensimmäiset asiakkaansa.

Koulutuksen aikana laaditaan liiketoimintasuunnitelma, toteutetaan yrityksen perustamisessa tarvittavat toimet sekä paneudutaan yhteen yritystoiminnan osa-alueeseen tarkemmin.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksen aikana suoritetaan ammatillisen perustutkinnon kaksi tutkinnon osaa:

  • Yritystoiminnan suunnittelu (15 osp)
  • Yrityksessä toimiminen (15 osp)

Yritystoiminnan suunnittelu (15 osp) sisältää mm. seuraavia teemoja: liiketoimintamahdollisuuksien arvioiminen, lainsäädäntötuntemus, perustettavan yrityksen liiketoimintaympäristön ja kilpailutilanteen selvittäminen, yrityksen perustamisen asiakirjat sekä yrityksen ydintoimintojen laatiminen.

Yrityksessä toimiminen (15 osp) sisältää mm. seuraavia aiheita: osaamisen tuotteistaminen ja liikeidea, yrityksen elinkaaren vaiheet, toiminta- ja taloussuunnitelma, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden hankinta, yrityksen taloudenhoito, toiminnan arviointi ja kehittäminen, tieto- ja viestintätekniikka ja sen hyödyntäminen, työ- ja asiakasturvallisuus.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Koulutus sisältää 10 lähipäivää sekä etä- ja verkkotehtäviä. Opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa huomioidaan aikaisempi koulutus ja työkokemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Alkava yrittäjä -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Alkava yrittäjä-koulutus on tarkoitettu kaikille yrityksen perustamista suunnitteleville. Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omilla verkkosivuilla. 

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista tutkinnon osista (Yrityksessä toimiminen 15 osp ja Yritystoiminnan suunnittelu 15 osp). 

Kustannukset

Koulutus on maksuton. Päätoimiseen opiskeluun on mahdollista hakea opintotukea.

Koulutuksen jälkeen on mahdollista hakea Startti-rahaa. Lähiopetuspäivinä opiskelija on oikeutettu opiskelija-ateriaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Alkava yrittäjä -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen palvelualan ammattiopisto Facebookissa

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Tampereen palvelualan ammattiopisto

» Tampereen palvelualan ammattiopisto somessa

Tampereen palvelualan ammattiopisto tarjoaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Tampereen palvelualan ammattiopisto on noin 350 opiskelijan oppilaitos, jolla on yli 120 vuoden kokemus ammatillisesta koulutuksesta. Oppilaitos sijaitsee Tampereen keskustassa Koulukadulla, luonnonkauniin Pyynikin kupeessa. Oppilaitos järjestää toisen asteen ammatillista koulutusta sekä ammatilliseen...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen palvelualan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Koulukatu 18
33200 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tpa.fi

Arvioinnit

Alkava yrittäjä -koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.