Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Haluatko tulevaisuudessa ihmisläheiseen työhön? Kiinnostaako toimiminen hoiva-alan palveluja tuottavissa yrityksissä? Luo halutessasi hyvän pohjan lähihoitajaopintoihin myöhemmin.
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta valmistuu kodinhuoltajia, jotka voivat avustaa asiakkaan arjessa kodeissa ja kodinomaisissa laitoksissa. Opintojen aikana opiskellaan ateria-, avustamis-, siivous-, tekstiilienhuolto- ja muita palvelumuotoja. Myös lasten ja vanhusten hoivaan tutustutaan arjen tasolla esimerkiksi asiointitehtäviä, viriketoimintaa ja vapaa-ajan toimintaa. Työssäoppimispaikkoina ovat keittiöt, siivouspaikat, perhepäivähoito ja vanhusten kodinomaiset laitokset.

Tutkinnon kuvaus

Kodinhuoltaja tukee asiakkaita arkiaskareissa heidän omissa kodeissaan ja kodinomaisissa laitoksissa. Työ on itsenäistä sekä edellyttää hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi ammatissa vaaditaan käytännön taitoja, fyysistä kuntoa, järjestelmällisyyttä, vastuuntuntoa ja aitoa välittämistä.

Kodinhuoltajia työskentelee asiakkaiden kodeissa, palvelukodeissa, kotipalveluyrityksissä, päiväkodeissa ja vanhainkodeissa. Tutkinnon suorittaneilla on erittäin hyvät mahdollisuudet työllistyä sosiaali- ja terveysalalle henkilökohtaiseksi avustajaksi.

Koulutuksen sisältö

Näitä ammattiaineita opiskelet:
ateriapalvelut
siivoustehtävät
tekstiilien hoito
hoiva- ja avustamistehtävät

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Syksy

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakeutua kaikki alasta kiinnostuneet (pohjakoulutusvaatimuksena peruskoulu), jatkuvan haun kautta voivat hakea ne, joilla on jo aiemmin suoritettuna jokin muu tutkinto. Yhteishaussa hakevat pääsääntöisesti samana vuonna peruskoulunsa päättävät. Koulutukseen voi tulla myös suorittamaan alan keskeneräiset opinnot loppuun tai hakeutua opiskelemaan tutkinnon osia.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kodinhuoltaja

Kustannukset

Opiskelu on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman lounaan. Kustannuksia voi muodostua oppikirjoista, muusta opiskelumateriaalista, opintokäynneistä sekä työvaatteista ja jalkineista. 

Tampereen palvelualan ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto
Koulukatu 18
33200 Tampere

» Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto somessa

Tampereen palvelualan ammattiopisto on Sasky koulutuskuntayhtymän oppilaitos, joka tarjoaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Tampereen palvelualan ammattiopisto on noin 450 opiskelijan oppilaitos, jolla on yli 120 vuoden kokemus ammatillisesta koulutuksesta. Oppilaitos sijaitsee Tampereen keskustassa Koulukadulla, luonnonkauniin Pyynikin kupeessa sekä Kehräsaaressa. Oppilaitos...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu