Ammatilliset perustutkinnot

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | ohjelmistokehittäjä tai IT-tukihenkilö

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | ohjelmistokehittäjä tai IT-tukihenkilö

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnossa opiskelet tehtävissä edellytettyä ammattitaitoa ja osaat toimia yhteistyökykyisesti tieto- ja viestintäteknisessä ympäristössä. Opit käyttämään alan sanastoa, osaat selvittää asiakkaan tarpeita ja tehdä asiakaslähtöisiä ratkaisuja tieto- ja viestintäteknisiin tehtäviin liittyen. Varmistat että lopputulos vastaa työlle asetettuja vaatimuksia.

IT-tukihenkilö

IT-tukihenkilö osaa toimia työasemien, verkko- ja lisälaitteiden sekä toimialueiden muodostamassa tieto- ja viestintäteknisessä ympäristössä. Hän toimii osana tietohallintoa sekä auttaa käyttäjiä erilaisissa teknisissä ongelmissa asiakkaan tiloissa tai etäyhteyden välityksellä. IT-tukihenkilö pitää kunnossa tietojärjestelmiä, ratkaisee ongelmatilanteita, opastaa käyttäjiä ohjelmien ja laitteiden käytössä sekä myy ja markkinoi alan tuotteita. Ammatissa tarvitaan hyvää teknistä osaamista, palveluhen kisyyttä ja yhteistyötaitoja.

Ohjelmistokehittäjä

Ohjelmistokehittäjä osaa ohjelmoida, hyödyntää rajapintoja, käsitellä tietoa sekä käyttää versionhallintaa. Ohjelmistokehitystiimin jäsenenä toimiessaan hän kommunikoi asiakkaan kanssa, suunnittelee ohjelmiston toteutuksen ja varmistaa toteutettavien toimintojen laadun.

Alalla tarvittavia ominaisuuksia

* asiakaspalvelu- ja palveluhenkisyys

* tietotekninen osaaminen

* ongelmanratkaisutaidot

* yhteistyötaidot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | ohjelmistokehittäjä tai IT-tukihenkilö, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Syksy

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakeutua kaikki alasta kiinnostuneet (pohjakoulutusvaatimuksena peruskoulu), jatkuvan haun kautta voivat hakea ne, joilla on jo aiemmin suoritettuna jokin muu tutkinto. Yhteishaussa hakevat pääsääntöisesti samana vuonna peruskoulunsa päättävät. Koulutukseen voi tulla myös suorittamaan alan keskeneräiset opinnot loppuun tai hakeutua opiskelemaan tutkinnon osia.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä tai IT-tukihenkilö

Kustannukset

Kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvälineistä, oppikirjoista ja muusta opiskelumateriaalista, opintokäynneistä sekä mahdollisista työvaatteista ja jalkineista. Muutoin opiskelu on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman lounaan. (Työvoimakoulutuksessa ja oppisopimuksella opiskelevat eivät kuulu maksuttoman ruokailun piiriin)

Tampereen palvelualan ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | ohjelmistokehittäjä tai IT-tukihenkilö? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto
Koulukatu 18
33200 Tampere

» Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto somessa

Tampereen palvelualan ammattiopisto on Sasky koulutuskuntayhtymän oppilaitos, joka tarjoaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Tampereen palvelualan ammattiopisto on noin 450 opiskelijan oppilaitos, jolla on yli 120 vuoden kokemus ammatillisesta koulutuksesta. Oppilaitos sijaitsee Tampereen keskustassa Koulukadulla, luonnonkauniin Pyynikin kupeessa sekä Kehräsaaressa. Oppilaitos...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu