Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Restonomi (AMK) | Matkailu | päivätoteutus

Satakunnan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Pori
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Restonomi (AMK) | Matkailu | päivätoteutus

Liiketoimintaosaamista, verkostotyöskentelyä, projektiosaamista, tapahtumatuotantoa, vastuullista ajattelua, palvelumuotoilu- ja markkinointiosaamista, vieraanvaraisuusajattelua, ryhmätyöskentelyä, työskentelyä englanniksi ja ymmärrystä eri kulttuureista.

Koulutusohjelmassa opiskellaan matkailua globaalina ja kansainvälisenä liiketoimintamana monialaisesti. Opiskelemalla matkailua SAMKissa kartutat osaamistasi paitsi matkailun, myös liiketalouden ja yrittäjyyden saralta. Opiskelija voi valita eri poluista omia uratavoitteitaan parhaiten tukevan reitin matkailun asiantuntijaksi.

Opinnoissa painottuu vastuullinen yritystoiminta, lähi- ja luontomatkailu, elämys- ja tapahtumatuotanto digitaalisessa, muuttuvassa maailmassa. Opiskelija oppii tuottamaan, markkinoimaan ja myymään matkailupalveluita kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

SAMKissa opiskelet uusissa, moderneissa oppimisympäristöissä, niin kampuksella kuin verkossakin. Oppiminen perustuu yksilö- ja ryhmätyöskentelyyn, joita tehdään projekteina, kirjallisina tehtävinä tai tentteinä. Alalla jo työskentelevä opiskelija voi myös opinnollistaa opintojaan. Opintoihin kuuluu 5 kk harjoittelu.

Opettajat valmentavat ja luotsaavat opiskelijoita kohti omaa asiantuntijuuttaan. Monialaisen opetussuunnitelman ansiosta opiskelijalla on mahdollisuus rakentaa itselleen omia uratavoitteita tukeva opintokokonaisuus.

Ensimmäisen vuoden ja toisen vuoden syksyn opinnot perustuvat pääasiassa lähiopetukseen. Toisen vuoden keväällä alkaa opintoihin kuuluva harjoittelu. Kolmantena vuotena opiskellaan enemmän verkossa tai ollaan opiskelijavaihdossa ennen opinnäytetyön tekemistä.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulun löydät länsirannikolta meren ääreltä ja Kokemäenjoen rannalta. Neljällä paikkakunnalla voit opiskella yli 30 koulutuksessa. SAMKin modernit kampukset luovat mahtavan pohjan käytännönläheiselle opiskelulle. Jokaisella alalla tehdään paljon yritysyhteistyötä erilaisissa projekteissa, joissa pääset ratkomaan aitoja työelämän ongelmia soveltamalla teoriaa käytäntöön....


Lue lisää oppilaitoksesta Satakunnan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Satakunnan ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnankatu 23
28130 Pori

Arvioinnit
Arvioinnit
Restonomi (AMK) | Matkailu | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit