Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | monimuotototeutus (Rauma)

Satakunnan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Rauma
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | monimuotototeutus (Rauma)

Näissä liiketalouden verkko-opinnoissa pääset itse vaikuttamaan oman ammattiosaamisesi kehittymiseen valitsemalla haluamasi ammattiopintokokonaisuudet laajasta verkko-opinto valikoimastamme.

Halutessasi voit suuntautua talous- tai henkilöstöjohtamiseen tai vaikkapa verkkokauppaan ja logistiikkaan. Oman mielenkiinnon mukaan, opiskelija voi koota näistä opinnoista myös omanlaisensa yhdistelmän, johon voi sisällyttää esimerkiksi johdon laskentatoimea, verkkokauppatoimintaa ja logistiikkaa.  

Opinnot ovat pääosin ajasta ja paikasta riippumattomia. Opetuksessa käytettävät verkkoalustat mahdollistavat opiskelun kokonaan verkon kautta

Luentoihin ja tapaamisiin osallistut verkon kautta, oppimateriaali on verkossa ja tehtävät palautetaan verkkoon. Jos kuitenkin kaipaat perinteistä kasvokkain kohtaamista, voit osallistua muutaman viikon välein perjantaisin Rauman kampuksella järjestettäviin kontakteihin verkkoyhteyden sijaan paikan päällä. Luennot myös nauhoitetaan, joten tarvittaessa voit kuunnella näitä jälkeenpäin.

Verkko-opetus: Verkossa pidetään luentoja, jotka nauhoitetaan myöhempää katselua varten. Lisäksi verkossa on materiaalit (dokumentit ja videot) ja tehtävänannot. Opiskelijat tekevät tehtäväpalautukset ja suulliset esityksen verkossa ja saavat palautteen sinne. Verkkotentit. Tehtävät ovat joko yksilö- tai ryhmätöitä. - Perjantaipäivien kontaktitunneille tarjotaan myös mahdollisuus osallistua paikan päällä Rauman kampuksella.

Kaikki opinnot ovat verkko-opintoja

Kontaktipäiviä on noin kerran kuukaudessa perjantaisin. Kontakteille voi osallistua verkon kautta ja kaikki kontaktit myös tallennetaan. Kontaktipäivien lisäksi opintojaksoilla on verkkoluentoja, jotka pääosin toteutetaan tallenteiden muodossa.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulun löydät länsirannikolta meren ääreltä ja Kokemäenjoen rannalta. Neljällä paikkakunnalla voit opiskella yli 30 koulutuksessa. SAMKin modernit kampukset luovat mahtavan pohjan käytännönläheiselle opiskelulle. Jokaisella alalla tehdään paljon yritysyhteistyötä erilaisissa projekteissa, joissa pääset ratkomaan aitoja työelämän ongelmia soveltamalla teoriaa käytäntöön....


Lue lisää oppilaitoksesta Satakunnan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Satakunnan ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnankatu 23
28130 Pori


Arvioinnit
Arvioinnit
Tradenomi (AMK) | Liiketalous | monimuotototeutus (Rauma) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit