Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Rakennusmestarikoulutus| infrarakentaminen

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Kuopio
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Rakennusmestarikoulutus| infrarakentaminen

rakennusmestarikoulutus

Rakennusmestarikoulutus

Rakennusala on Suomessa monipuolinen työllistäjä ja se uudistuu koko ajan luoden uusia mahdollisuuksia alan osaajille. Maanrakennusala / Infrarakentaminen on yhdyskuntien, yhteyksien ja tonttien rakentamista. Yhdyskuntien rakentaminen käsittää katujen, vesihuollon, kaukolämmön, sähkön jakeluverkkojen ja puistojen rakentamista ja edellisten kunnossapitoa. Yhteyksien rakentaminen on teiden ja ratojen rakentamista, sähkön kantaverkon ja tietoliikenneverkkojen rakentamista sekä vesi- ja ilmaliikenteen tarpeisiin rakentamista sekä edellisten kunnossapitoa. Tonttien rakentamisessa infrarakentaminen on tonttien alueosien rakentamista, ympäristörakentamista ja kiinteistöjen ulkoalueiden hoitoa. Infrarakentaminen on maa- ja vesirakentamista.

Uusia osaamistarpeita infrarakentamisen alalle tuovat mm. energia- ja resurssitehokkuuden korostaminen, talouden ja liiketoiminnan kehittäminen sisältäen uudet teknologiat tuottavuuden parantamisessa sekä infranpidon talousosaaminen tiukassa taloustilanteessa. Työnjohto, vuorovaikutustaidot ja hankeosapuolten välinen yhteistyö on aina merkittävässä asemassa infrarakentamisen hankkeiden onnistumisen kannalta.

Koulutuksen tavoitteet ja sisältö

Rakennusalan työnjohtokoulutuksen tavoitteena on antaa sinulle valmiudet toimia infrarakentamisen työnjohtotehtävissä. Lisäksi rakennusmestariksi valmistuttuasi ja vaadittavan työkokemuksen jälkeen saat kelpoisuuden toimia maankäyttö- ja rakennuslain mukaisissa rakennustöissä vastaavana työnjohtajana.

Rakennusmestarina työtehtäväsi koostuvat monipuolisista ja käytännönläheisistä alan tuotannon hallinta- ja työnjohtotehtävistä. Tehtäviisi voi kuulua erilaisia johtotehtäviä kuten laadun, työturvallisuuden, kustannusten ja aikataulujen hallinta, työn aikana tapahtuvan suunnittelun ohjaus, töiden ja toimitusten organisointi sekä työmaan hankinnat.

Opinnoissasi suuntaudut infrarakentamisen tuotantoon, kuten työmaan tuotannon suunnittelu- ja esimiestehtäviin sekä rakennusprojektien hallintaan. Lisäksi saat valmiudet kehittää monipuolisesti ammattitaitoasi erilaisissa alan tehtävissä. Koulutuksen toteuttamisessa tehdään kiinteää yhteistyötä infra-alan yritysten kanssa. Aloittava luokka on INFRA Pohjois-Savo ry:n kummiluokka, joka varmistaa työelämäläheisen opetussisällön sekä monipuoliset yrityskontaktit koulutuksen aikana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusmestarikoulutus| infrarakentaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Tekniikan ammattikorkeakoulututkinto | rakennusmestari

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusmestarikoulutus| infrarakentaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi

Arvioinnit

Rakennusmestarikoulutus| infrarakentaminen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: