Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Restonomi (AMK) | matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen | monimuotototeutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Kuopio
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Restonomi (AMK) | matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen

Restonomi (AMK) | matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen | monimuotototeutus

Matkailu- ja ravitsemisalan moniosaajille on kysyntää. Se on maailman nopeimmin kasvava toimiala, joka työllistää myös tulevaisuudessa. Ala tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisia ja monipuolisia uramahdollisuuksia sekä kotimaisissa että kansainvälisissä ympäristöissä.

Savoniasta valmistuneet restonomit työllistyvät erinomaisesti. Restonomikoulutuksessa ajattelutapasi kehittyy asiakaslähtöiseksi, myyntihenkiseksi sekä tulostavoitteelliseksi. Opit johtamaan ja kehittämään menestyviä ja kannattavia palveluja.

Restonomikoulutuksen myötä pystyt toimimaan innostavana ja kannustavana esimiehenä. Opintojesi aikana pääset hiomaan tiimityötaitojasi oman ja muiden alojen opiskelijoiden sekä työelämän kanssa. Savonian restonomikoulutus valmentaa sinut alan ammattilaiseksi hyvin käytännönläheisissä opinnoissa.

Koulutuksen sisältö

Restonomin monimuoto-opinnot toteutetaan verkko-opintoina, mikä mahdollistaa joustavan kokoaikaisen opiskelun, myös työn ohessa. Lisäksi lukuvuoden aikana kokoonnumme muutaman kerran intensiivipäiville. Savonian pääkampus on Kuopiossa, mutta yksittäinen intensiivipäivä voidaan järjestää myös muualla, kun ao. ympäristö tukee oppimistavoitteiden saavuttamista. Opiskelijan tulee olla läsnä intensiivipäivillä. 

Aloittavien opiskelijoiden lukuvuoden 2021-2022 intensiivipäivät toteutetaan seuraavasti (tarkat päivämäärät vahvistuvat myöhemmin): elokuu 2021, syyskuu 2021, marraskuu 2021, tammikuu 2022, helmikuu 2022, maaliskuu 2022.  

Savoniassa saamasi restonomikoulutus on monipuolista ja työelämälähtöistä. Koulutus tuottaa laaja-alaisen matkailu- ja ravitsemisalan osaamisen. 

Ensimmäisenä opintovuotena keskityt toimialan perustietoihin ja -taitoihin, liiketoimintaosaamisen perustietoihin sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitoihin. Toisena ja kolmantena opintovuotena syvennetään ammatillista osaamistasi ja painotetaan operatiivista toimintaa ja johtamista sekä asiantuntijuutta. 

Syvennät ammatillista osaamistasi mm. seuraavilla osa-alueilla: 

  • ravitsemispalvelut (ruoka ja juoma), 
  • matkailupalvelut sekä 
  • tapahtuma- ja ohjelmapalvelut. 

Ravitsemispalveluiden kokonaisuudessa syvennät osaamistasi mm. ruuan ja juoman yhdistämisessä sekä gastronomiassa. Matkailupalveluiden syventävissä opinnoissa korostuvat asiakkaiden kokemat elämykset. Kehität osaamistasi tapahtuma- ja ohjelmapalveluiden sekä kokous- ja kongressipalvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Vieraiden kielten opintojen tarjonta on monipuolista ja käytännönläheistä ja voit halutessasi valita niitä osaksi valinnaisia opintoja. Tärkeä osa opintojasi on alan yrityksissä tehtävät harjoittelujaksot kotimaassa tai ulkomailla. Myös omaa toimialan työpaikkaasi voit mahdollisesti hyödyntää harjoitteluissa, oppimistehtävissä ja opinnäytetyössä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Restonomi (AMK) | matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi (AMK) | matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Restonomi (AMK) | matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,9)
Perustuu 57 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Restonomi (AMK) | matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: