Sivuston käyttötapa: Mobiili

Restonomi (AMK) | matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen | päivätoteutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
   
Lähiopetus
Kuopio
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Restonomi (AMK) | matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen | päivätoteutus

Restonomina olet matkailu- ja ravitsemisliiketoiminnan ja sen kehittämisen laaja-alainen osaaja.

Matkailu- ja ravitsemisalan moniosaajille on työmarkkinoilla suuri kysyntä. Toimiala kasvaa ja työllistää myös tulevaisuudessa ja tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia kotimaassa ja kansainvälisesti. Matkailu- ja ravitsemisliiketoiminnan lisäksi restonomi voi työskennellä laajasti palveluliiketoiminnan koko toimikentällä.

Savoniasta valmistuneet restonomit ovat olleet valmistumisvaiheessa Suomen tyytyväisimpiä opintoihinsa. Opiskelijamme arvostavat yhteisöllistä ja välitöntä opiskeluilmapiiriämme. Savoniassa on mukava opiskella restonomiksi!

Savonian restonomikoulutus antaa valmiuksia työskennellä innostavana ja kannustavana esihenkilönä.  Yritysvierailut, elinkeinon kanssa tehtävät projektit ja harjoittelut tarjoavat verkostoitumismahdollisuuksia ja kehittävät tiimityötaitojasi. Koulutuksessa saat valmiuksia menestyä jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä.

Sinun ei tarvitse vielä koulutukseen hakeutuessasi tai sitä aloittaessasi tietää, mihin osa-alueisiin tai tehtäviin haluat suuntautua matkailu- ja ravitsemisalan monipuolisista mahdollisuuksista. Suuntautumista tehdään opintojen edetessä henkilökohtaisilla opiskeluvalinnoilla.

Koulutuksen sisältö

Savonian restonomikoulutus on käytännönläheistä ja joustavaa. Päiväopinnot toteutetaan lähiopetuksena pääsääntöisesti kampuksella.

Voit yksilöllisesti rakentaa opinto- ja urapolkuasi monipuolisilla valintamahdollisuuksilla. Asiantuntijuutesi ja osaamisesi kehittyy opintojen aikana perusosaamisesta syventävään ammatilliseen osaamiseen.

Syventävissä opinnoissa korostuu elämyksellisten ja vastuullisten matkailu- ja ravitsemispalveluiden suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Valinnoillasi voit syventää osaamistasi esimerkiksi tapahtuma- ja ohjelmapalveluista, gastronomia- ja juomatietoudesta tai vaikkapa myynnistä ja markkinoinnista.

Lisäksi voit kehittää kielitaitoasi Savonian monipuolisen ja työelämälähtöisen kielitarjonnan myötä. Tärkeä osa opintojasi ja tulevaa urapolkuasi ovat harjoittelujaksot, jotka voit tehdä Suomessa tai ulkomailla, myös useammassa osassa.

Uramahdollisuudet

Restonomit työllistyvät monenlaisiin työtehtäviin. Restonomin tutkinto antaa sinulle valmiudet työskennellä monipuolisesti matkailu- ja ravitsemisalan sekä palveluliiketoiminnan esimies- ja asiantuntijatehtävissä Suomessa ja ulkomailla.

Restonomiopinnot antavat sinulle hyvän pohjan myös yrittäjänä toimimiseen. Työpaikkanasi voi olla myös muut erilaiset palvelualan yritykset ja organisaatiot.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Restonomi (AMK) | matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi (AMK) | matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Restonomi (AMK) | matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,9)
Perustuu 57 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Restonomi (AMK) | matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: