Sivuston käyttötapa: Mobiili

Restonomi (YAMK) | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot

Restonomi (YAMK) | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen

Restonomin ylemmässä ammattikorkeakoulututkinnossa kehität wellness -osaamistasi ja sen liiketoiminnallista hyödyntämistä.  

Restonomin YAMK-tutkinto antaa sinulle laaja-alaisen palveluliiketoiminnan osaamisen, jota voit hyödyntää liiketoiminnan ja palvelukonseptien kehittämisessä. Saat valmiuksia tulevaisuuden muutostarpeisiin sekä keinoja ja rohkeutta niihin tarttumiseen. Tämä auttaa sinua urallasi eteenpäin. 

Koulutuksen keskiössä on wellness -palveluliiketoiminnan ja kestävän työhyvinvoinnin kehittäminen ja lähijohtamisosaaminen.  Saat kehittämisosaamista sekä innovatiivisia työvälineitä matkailu- ja ravitsemispalvelujen, asiakkuuksien ja myynnin johtamiseen. Lisäksi tutustut hyvinvointiteknologian ja digitalisaation mahdollisuuksiin. Savonian YAMK-opinnot tarjoavat myös luontevan väylän verkostoitumiseen ja asiantuntijuuden vaihtoon opiskelijakollegoittesi kanssa.  

Opintojen aikana perehdyt myös alaa koskevan tutkitun tiedon hankkimiseen ja sen luovaan käsittelyyn. Opit soveltamaan tutkittua tietoa oman työsi kehittämisessä. 

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena. Opiskelu onnistuu joustavasti työn ohella, pääsääntöisesti verkossa työskennellen. 

Koulutuksen sisältö

Monimuoto-opinnot toteutetaan verkko-opintoina, mikä mahdollistaa joustavan opiskelun työn ohessa. Opinnot koostuvat verkkoympäristössä opiskelusta, lähiopetuksesta, itsenäisestä opiskelusta ja kehittämistehtävistä. Koulutus sisältää asiantuntijuutta syventäviä ammatillisia opintoja ja monialaisia valinnaisia opintoja.

Lukuvuoden aikana kokoonnutaan muutamia kertoja lähiopetukseen intensiivipäiville. Intensiivipäivät ovat pääosin perjantaisin ja lauantaisin. Lisäksi opintojen edetessä on 1–2 lähijaksoa sen mukaan, mitä monialaisia opintoja valitset.   

Wellness-palveluliiketoiminnan opinnot koostuvat syventävistä ammatillisista opinnoista, yhteisistä monialaisista opinnoista ja opinnäytteestä.  Alakohtaisissa syventävissä opinnoissa vahvistat palveluliiketoiminnan ja hyvinvoinnin johtamis- ja kehittämisosaamista. Monialaisia opintoja on tarjolla laaja valikoima, joilla voit suunnata osaamistasi ammatillisten tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan.  

Opintojen aikana voit valita yrittäjävalmennusopintoja, joiden avulla voit edistää oman yrittäjyysideasi toteutumista. Voit myös vahvistaa omia verkostojasi ja kansainvälisyysosaamistasi koulutuksen aikana.  

Koulutus kestää 2-3 vuotta. Aikaisemmin hankittu osaaminen ja sen hyväksi lukeminen voi vaikuttaa opiskeluaikaa lyhentävästi. Opintojesi alussa laadit henkilökohtaisen opintosuunnitelman. Koulutuksen vastuuopettaja yhdessä Savonian muun henkilöstön kanssa ohjaavat ja tukevat henkilökohtaisten tavoitteittesi määrittelemisessä ja saavuttamisessa. 

Oppimistehtävien ja opinnäytetyön aiheet on mahdollista liittää oman työpaikan kehittämiseen.

Uramahdollisuudet

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot on suunnattu jo työelämässä toimiville korkeakoulututkinnon suorittaneille. YAMK-tutkinto laajentaa ja syventää osaamistasi sekä antaa tarvittavat teoreettiset tiedot alan vaativissa asiantuntija- ja johtamistehtävissä toimimiseen.

YAMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Ylempi AMK-tutkinto on väylä vastuullisempiin ja vaativimpiin tehtäviin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Restonomi (YAMK) | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakea Restonomi (AMK) –tutkinnon tai muu soveltuva korkeakoulututkinnon, esimerkiksi Tradenomi (AMK) –tutkinnon suorittaneet. Tutkinnon lisäksi hakijalla täytyy olla korkeakoulututkinnon jälkeen hankittu vähintään kolmen vuoden (36 kk) työkokemus matkailu- ja ravitsemisalalta tai muulta palveluliiketoiminnan alalta.

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Restonomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi (YAMK) | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Restonomi (YAMK) | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,9)
Perustuu 57 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Restonomi (YAMK) | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen täytä seuraavat tiedot: