Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Restonomikoulutus | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen | YAMK

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot

Restonomikoulutus | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen | YAMK

Restonomikoulutus | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen | YAMK

Kehität Wellness-osaamistasi ja sen liiketoiminnallista hyödyntämistä. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä siihen liittyvät palvelut ja tuotteet kiinnostavat jatkuvasti enemmän eri toimialoilla. Restonomin ylempi amk-tutkinto antaa sinulle laaja-alaisen palveluliiketoiminnan osaamisen, jota voit hyödyntää liiketoiminnan ja palvelukonseptien kehittämisessä. Opinnot antavat sinulle uusia valmiuksia ja osaamista kehittää hyvinvoinnin johtamista erilaisissa toimintaympäristöissä. Koulutuksen keskiössä on wellness-palveluliiketoiminnan sekä kestävän työhyvinvoinnin kehittäminen ja johtaminen.   

Wellness-palveluliiketoiminnan monipuolisella osaamisella on kysyntää työmarkkinoilla. Koulutuksen läpileikkaavina teemoina ovat hyvinvoinnin johtamis- ja kehittämisosaaminen, hyvinvointiteknologia sekä digitalisaatio. Saat myös innovatiivisia työvälineitä matkailu- ja ravitsemispalvelujen sekä asiakkuuksien ja myynnin johtamiseen. Opintojen aikana perehdyt alaa koskevan tutkitun tiedon hankkimiseen, luovaan käsittelyyn ja soveltamiseen omassa työssäsi ja sen kehittämisessä. Opinnot kytkeytyvät oman työn ja organisaation kehittämiseen. 

Koulutuksen sisältö

Monimuoto-opinnot toteutetaan verkko-opintoina, mikä mahdollistaa joustavan opiskelun myös työn ohessa. Opinnoissa korostuvat verkkoympäristössä opiskelu, itsenäinen työskentely sekä kehittämistehtävät. Lisäksi lukuvuoden aikana kokoonnutaan muutamia kertoja intensiivipäiville. Lähiopiskelupäivät (intensiivipäivät) ovat perjantaisin ja lauantaisin. Näiden lisäksi opintojen edetessä on 1-2 lähijaksoa sen mukaan, mitä Savonian yhteisiä opintoja opiskelija valitsee.  

Koulutus kestää 2,5-3 vuotta. Aikaisemmin hankittu osaaminen ja sen hyväksi lukeminen voi vaikuttaa opiskeluaikaa lyhentävästi. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Se tarkoittaa, että lähiopetus, itsenäinen opiskelu, verkkoympäristössä opiskelu, käytännön työ ja oppimistehtävät muodostavat luontevan kokonaisuuden opiskelijalle. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa ja kytkeä oppimistehtäviä ja opinnäytetyö esim. oman työpaikan kehittämiseen. 

Wellness-palveluliiketoiminnan opinnot koostuvat alakohtaisista ammatillisista opinnoista, yhteisistä opinnoista sekä opinnäytteestä.  Alakohtaisissa ammatillisissa opinnoissa vahvistat palveluliiketoiminnan ja hyvinvoinnin johtamis- ja kehittämisosaamista. Yhteisiä opintoja on tarjolla laaja valikoima, joilla voit suunnata osaamistasi ammatillisten tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan. Opinnäytetyö mahdollistaa työelämälähtöisen kehittämisen.  

Opintojen aikana voit valita yrittäjävalmennusopintoja, mikäli sinulla on tavoitteena edistää oman yrittäjyysideasi toteutumista. Voit myös vahvistaa omia verkostojasi ja kansainvälisyysosaamistasi koulutuksen aikana. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Restonomikoulutus | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakea Restonomi (AMK) –tutkinnon tai muu soveltuva korkeakoulututkinnon, esimerkiksi Tradenomi (AMK) –tutkinnon suorittaneet. Tutkinnon lisäksi hakijalla täytyy olla korkeakoulututkinnon jälkeen hankittu vähintään kolmen vuoden (36 kk) työkokemus matkailu- ja ravitsemisalalta tai muulta palveluliiketoiminnan alalta.

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Restonomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomikoulutus | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Restonomikoulutus | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,9)
Perustuu 57 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Restonomikoulutus | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen | YAMK täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: