Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 3,5 vuotta
Opiskelukieli: suomi
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Kuopio
Koulutustyyppi: AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

#Education#

Sairaanhoitajakoulutus

Onko kutsumuksesi ihmisten auttaminen? Sairaanhoitajan tutkinnon suoritettuasi olet osaava ja ammattitaitoinen hoitotyön asiantuntija. Sinulla on laaja-alainen hoitotyön tuntemus, hallitset hoitotyössä tarvittavat käsitteet, menetelmät ja tiedot, joiden avulla pystyt kriittisesti arvioimaan ja tekemään päätöksiä muuttuvissa ja ennakoimattomissa hoitotyön tilanteissa. Valmistuttuasi sinulla on hyvä tietoperusta ja taidot hoitaa ja ohjata potilaita sekä kykyä soveltaa tietojasi erilaisissa tilanteissa ja toimintaympäristöissä. 

Koulutuksen aikana opit työskentelemään hoitotyön asiantuntijatehtävissä sekä toiminaan ammatillisissa työryhmissä ja tiimeissä. Opit arvioimaan oman osaamisesi lisäksi myös yksittäisten henkilöiden ja ryhmien osaamista ja kehittämistä. Opit soveltamaan, arvioimaan hoitotyön osaamistasi erilaisissa hoitotyön tilanteissa, kykenet työn koordinointiin ja itsenäiseen työskentelyyn hoitotyön asiantuntijana kotimaassa ja ulkomailla. Sairaanhoitajana sinulla on valmius jatkuvaan oppimiseen, osaat viestiä kirjallisesti ja suullisesti sekä hoitotyön asiantuntijoille että alan ulkopuoliselle yleisölle, kykenet kansainväliseen viestintään ja vuorovaikutukseen ruotsin ja englannin (ja/tai saksan) kielellä.

Sairaanhoitajan monimuotokoulutus

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena. Käytämme opinnoissa joustavasti etäopiskelua, jossa hyödynnetään erilaisia digitaalisia opiskelumenetelmiä ja opinnollistamista. Tämä luo sinulle mahdollisuuden paikasta ja ajasta riippumattomaan opiskeluun. Noin puolet opinnoista tapahtuu työelämässä harjoitteluina. Tarjolla on myös tasokasta kontaktiopetusta kampuksella noin 3-5 päivää kuukaudessa, jolloin järjestetään harjoituksia taitopajoissa ja simulaatioissa.

Tutkinto-ohjelman opetussuunnitelma rakentuu vuositeemoista, jotka ovat:

  • Ammattikuvan luominen
  • Ammatillisen osaamisen perusteet
  • Ammatillisen osaamisen syventäminen
  • Ammatillisen osaamisen soveltaminen

Sairaanhoitajaopintojen sisällöt lähtevät hoitotyöhön perehtymisestä ja etenevät oman ammatillisen osaamisen kehittämisen ja syventämisen kautta hoitotyön soveltamiseen eri-ikäisten ja erilaisia sairauksia sairastavien ihmisten hoitotyössä.

Sairaanhoitaja työelämässä

Sairaanhoitaja voi toimia erilaisissa tehtävissä ja toimintaympäristöissä muun muassa perusterveydenhuollossa, sairaalassa, yrittäjänä, yksityisissä palveluissa tai kolmannen sektorin järjestöissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Sairaanhoitajan monimuotokoulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Jatko-opinnot

Sairaanhoitajan urakehitystä tukevat ja mahdollistavat erilaiset lisä-, jatko- ja täydennyskoulutukset. Sairaanhoitaja voi jatkaa opintojaan ylemmässä ammattikorkeakoulututkinnossa kolmen vuoden työkokemuksen jälkeen. Tiedekorkeakoulujen jatko-opiskelumahdollisuudet ovat myös yksi reitti urakehityksen toteuttamisessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi

Arvioinnit

Savonia AMK   |   6.12.2016
Hienoa, että opintoja voi suorittaa myös itsenäiseen opiskeluun painottuen. Harjoittelut, tentit, tehtävät ja lähitunnit tukevat hyvin oppimista ja ammatillista kehittymistä.
          (4)
Arvioinnit
Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus
Arvioinnit
          (4,0)
Perustuu 1 arviointiin