Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Lyhyesti
Pituus: 3,5 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Koulutustyyppi: Ammattikorkeakoulututkinnot
Koulutuspaikkakunta: Iisalmi, Kuopio
Koulutuksen järjestäjä: Savonia-ammattikorkeakoulu
Alkavat koulutukset
Iisalmi Viimeinen hakuaika
Tammikuussa  (suomi)
Syksyn yhteishaku
Kuopio
Tammikuussa  (suomi)
Syksyn yhteishaku

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Savonian ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan monimuotokoulutus

Sairaanhoitajakoulutus

Kiinnostaako sosiaali- ja terveysala? Sairaanhoitajakoulutus Savonia-ammattikorkeakoulussa kestää kolme ja puoli vuotta ja opinnot sisältävät sekä lähiopetusta että itsenäisiä opintojaksoja. Opintojen laajuus on 210 opintopistettä.

Sairaanhoitajan monimuotokoulutus

Sairaanhoitajan monimuoto-opinnot koostuvat muun muassa ammattialaan perehtymisestä, sairaanhoitajan tehtäväalueen sovelluksista ja tieteellisistä perusteista, ammattitaitoa edistävästä harjoittelusta ja opinnäytetyöstä.

Opiskelijan työ koostuu mm. lähitunneista, etä- ja itsenäisestä opiskelusta, verkko-opiskelusta ja harjoittelusta. Opiskelu sisältää työelämälähtöistä tutkimus- ja kehittämistoimintaa.

Opintojen aikana pääset kehittämään ja syventämään osaamistasi erilaisten sairauksien ja eri-ikäisten sairaiden hoitotyössä. Opit myös johtamaan ja koordinoimaan ammatillista hoitotyötä sekä analysoimaan erilaisia sairaanhoitotilanteita.

Sairaanhoitaja työelämässä

Hoitotyössä keskeistä on ihmisen kohtaaminen, terveyden edistäminen ja eri-ikäisten ihmisten hoitaminen. Sairaanhoitaja on hoitotyön asiantuntija, jonka tehtävä yhteiskunnassa on potilaiden hoitaminen. Sairaanhoitaja voi valmistuessaan olla myös yrittäjä, edustaja, ohjaaja, hanketyöntekijä tai palveluvastaava.

Sairaanhoitaja toimii itsenäisesti hoitotyön asiantuntijana hoitaessaan potilaita ja toteuttaessaan potilaan kokonaishoidossa lääkärin ohjeiden mukaista lääketieteellistä hoitoa. Valmistuttuasi sairaanhoitajan monimuotokoulutuksesta kykenet työn koordinointiin ja itsenäiseen työskentelyyn hoitotyön asiantuntijana myös kansainvälisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa sairaanhoitajan monimuotokoulutuksesta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Savonia-ammattikorkeakoulu on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Sairaanhoitajan monimuotokoulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Lisätietoa hausta ja valintakokeesta saat Savonia-ammattikorkeakoulun nettisivuilta tai täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto | sairaanhoitaja

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi


Arvostelut

          (4)
Savonia AMK   |   6.12.2016
Hienoa, että opintoja voi suorittaa myös itsenäiseen opiskeluun painottuen. Harjoittelut, tentit, tehtävät ja lähitunnit tukevat hyvin oppimista ja ammatillista kehittymistä.