Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan (YAMK) | hyvinvointikoordinaattori

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2,5-3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot
Sosiaali- ja terveysalan (YAMK) | hyvinvointikoordinaattori

Sosiaali- ja terveysalan (YAMK) | hyvinvointikoordinaattori

Hyvinvointikoordinaattorin koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle laaja-alainen osaaminen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Tutkinto-ohjelma tuottaa valmiuksia kehittää ja koordinoida kaupunkilaisten tai organisaation asiakkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä. Koulutuksen myötä osaat katsoa asioiden kehittämistä myös strategisesta näkökulmasta.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, jotka suoritetaan pääosin verkossa. Lähipäivien määrä on enintään 2pv/kk. Lähiopetusjaksot järjestetään pääsääntöisesti perjantaisin ja lauantaisin.

Opintojen alussa valitset yhteisistä ja alakohtaisista asiantuntijuusopinnoista suoritettavat 30 opintopisteen kokonaisuudet henkilökohtaisen opinto- ja urasuunnitelmasi mukaisesti. 

Alakohtaisia opintoja ovat:

  • Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen edellytykset ja vaikuttavuus, 5 op
  • Strateginen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, 5 op
  • Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen menetelmät, 10 op
  • Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen monialainen kehittäminen ja verkostotyö, 5 op
  • Muutosjohtaminen hyvinvointia ja terveyttä edistävässä toiminnassa, 5 op

Hyvinvointikoordinaattori työelämässä

Asiantuntijakoulutuksen jälkeen sinun on mahdollista työskennellä alan asiantuntija- ja kehittämistehtävissä moniammatillisissa työyhteisöissä ja yrityksissä. YAMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistossa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävänimikkeitä ovat mm.

  • Hyvinvointikoordinaattori
  • Hanke- tai projektipäällikkö
  • Palvelusuunnittelija, palvelukoordinaattori
  • Suunnittelija ja kouluttaja

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan (YAMK) | hyvinvointikoordinaattori, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakea sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinnon suorittaneet (bioanalyytikko, ensihoitaja, fysioterapeutti, kätilö, röntgenhoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, suuhygienisti, terveydenhoitaja) tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneet, joilla on vähintään kolme vuotta sosiaali- ja terveysalan työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeiseltä ajalta.

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto, hyvinvointikoordinaattori

Bioanalyytikko (ylempi AMK), Ensihoitaja (ylempi AMK), Fysioterapeutti (ylempi AMK), Kätilö (ylempi AMK), Röntgenhoitaja (ylempi AMK), Suuhygienisti (ylempi AMK), Terveydenhoitaja (ylempi AMK), Sairaanhoitaja (ylempi AMK), Sosionomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan (YAMK) | hyvinvointikoordinaattori? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Sosiaali- ja terveysalan (YAMK) | hyvinvointikoordinaattori ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,9)
Perustuu 57 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan (YAMK) | hyvinvointikoordinaattori täytä seuraavat tiedot: