Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosionomikoulutus | YAMK

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5-2 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Ei haussa 2019 keväällä
   
Monimuotokoulutus
Iisalmi
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosionomikoulutus | YAMK

Sosionomikoulutus | YAMK

Sosionomi (ylempi AMK) tutkinto-ohjelma on tarkoitettu asiakastyön työmenetelmien ja palvelujärjestelmän laaja-alaisesta kehittämisestä kiinnostuneille. Tutkinto-ohjelman tavoitteena on tuottaa valmiuksia erityisasiantuntija- ja esimiestyöhön sekä muutoksen hallintaan.

Sosionomin opinnot

Tutkinto-ohjelma tuottaa osaamista vaativan asiakastyön moniammatillisen yhteistyön koordinointiin, uudenlaisten työmenetelmien ja käytäntöjen kehittämiseen laaja-alaisesti. Lisäksi kehitetään valmiuksia tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan huomioiden hyvinvointipalvelujärjestelmän muutokset ja laadun ja tehokkuuden vaatimukset.

Opiskeluaika 1,5–2 vuotta. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa lähiopetus, itsenäinen opiskelu, verkkoympäristössä opiskelu, työelämälähtöiset toimeksiannot ja kehittämistehtävät muodostavat kokonaisuuden. Kontaktiopiskelua on noin kaksi päivää kuukaudessa päiväopetuksena perjantaina ja lauantaina Iisalmen tai Kuopion kampuksilla.

Sosionomi (YAMK) työelämässä

Sosiaalialan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet voivat työskennellä hyvin moninaisissa työtehtävissä mm. erilaisten projektien ja hankkeiden projektipäällikköinä, erityisasiantuntijoina sosiaalialan ja varhaiskasvatuksen eri toimintaympäristöissä, kehittämis- ja suunnittelutehtävissä sekä organisaatioissa esimiehinä eritasoilla. Sosiaalialan YAMK tutkinnon suorittaneet ovat sijoittuneet osaamistaan vastaaviin tehtäviin ja monelle tutkinnon suorittaminen on avannut aivan uusia ovia uralla eteenpäin. Uusi tutkinto-ohjelma on mahdollisuus niin opiskelijalle kuin hänen työnantajalleenkin.

Tehtävänimikkeitä:

Projektipäällikkö, erityisasiantuntija, kehittämispäällikkö, projektikoordinaattori, sosiaalipalvelujen tai varhaiskasvatuksen esimies, sosiaalijohtaja, perusturvajohtaja, vastaava ohjaaja, kasvatusjohtaja, seudullinen asumispalveluvastaava, urasuunnittelujohtaja, perhepalvelujohtaja, toimitusjohtaja tai toiminnanjohtaja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosionomikoulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakea Sosionomi (AMK) tutkinnon suorittaneet. Tutkinnon lisäksi hakijalla tulee olla vähintään kolme vuotta (36 kk) sosiaalialan työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeiseltä ajalta. Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosionomikoulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi


Arvioinnit

Sosionomikoulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.