Sivuston käyttötapa: Mobiili

Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille

Savonlinnan kristillinen opisto
Yhteenveto
Pituus: 1 vuosi
Opiskelukieli: suomi
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Aloitus: Syksyllä
   
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Paikkakunta: Savonlinna
Koulutustyyppi: Kansanopistot

Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille

Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille

Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille

Suomen kielen linja

Kurssin aluksi opiskelijoiden taitotaso määritellään, ja opetus kohdennetaan ryhmälle sopivaksi. Koulutuksessa hyödynnetään monipuolisesti tieto- ja viestintätekniikkaa, jotta opiskelijoiden valmiudet toimia teknologiaan nojaavassa yhteiskunnassa kehittyisivät.

Suomen kielen linjalla opiskellaan suomen kieltä, puheviestintää ja yhteiskuntatietoa. Tavoitteena on tukea maahanmuuttajien kotoutumista ja vahvistaa opiskelutaitoja. Suomen kieltä voi opiskella yhden tai kaksi vuotta.

Oppimisympäristö on aidosti monikulttuurinen, ja opetuksen tavoitteena on kotoutumisen ohella tukea oppilaan omaa kulttuuri-identiteettiä sekä edistää suvaitsevaisuutta ja tasa-arvoa. Kulttuuriin ja yhteiskuntaan tutustuttavat erilaiset juhlat, teemapäivät ja vierailijat, jotka tuovat opetukseen vaihtelua. Linjan tavoitteisiin kuuluu lisäksi kaksi työharjoittelujaksoa paikallisessa yrityksessä tai oppilaitoksessa.

Suomen kielen intensiivikurssi

Suomen kielen intensiivikurssi on suunnattu aikuisille maahanmuuttajille, jotka haluavat kehittää suomen kielen taitoaan sekä kykyään toimia vallitsevassa viestintäympäristössä. Opiskelun tarkoitus on sanavaraston, kuullun ymmärtämisen, puhetaidon, luetun ymmärtämisen sekä kirjoitustaidon kehittäminen. Taitotaso A1.

Suomen kielen kesäintensiivikurssi

Suomen kielen intensiivikurssi on suunnattu aikuisille maahanmuuttajille, jotka haluavat kehittää suomen kielen taitoaan sekä kykyään toimia vallitsevassa viestintäympäristössä. Opiskelun tarkoitus on sanavaraston, kuullun ymmärtämisen, puhetaidon, luetun ymmärtämisen sekä kirjoitustaidon kehittäminen. Taitotaso A1-A2.1.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Täytä hakemus oppilaitoksen omilla kotisivuilla ja lähetä hakemus sähköisesti.

Tutkinto / todistus

Todistus osaamisesta

Kustannukset

Viikkomaksut
Maahanmuuttajien suomen kielen linjan maksu on

50 €/viikko, jos asut opistolla, niin
asut kahdenhengen huoneessa. Saat opetuksen, aamupalan, lounaan, päiväkahvin ja päivällisen.

30 €/viikko, jos et asu opistolla, niin
saat opetuksen, lounaan ja päiväkahvin.

Materiaalimaksu
20 €/lukukausi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonlinnan kristillinen opisto

Savonlinnan kristillinen opisto

Savonlinnan kristillinen opisto

Savonlinnan kristillinen opisto antaa yleissivistävää vapaan sivistystyön koulutusta sekä perus- ja lisäkoulutusta. Opiston tavoitteena on edistää yksilöllistä kasvua sekä seurakunnallista ja yhteiskunnallista vastuuta. Pitkät linjat kestävät lukuvuoden. Opiskelijoilla on mahdollisuus asua opistolla lukuvuoden aikana. Lyhytkurssit ja muut maksulliset tapahtumat ovat...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonlinnan kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonlinnan kristillinen opisto

Opistokatu 1
57600 Savonlinna

 Näytä puhelinnumero
www.sko.fi

Arvioinnit

Suomen kielen koulutus maahanmuuttajille ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.