Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bachelor of Science in International Hospitality and Tourism Management

Schiller International University
Yhteenveto
3–4 vuotta
englanti
Kuukausittain
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Florida, Madrid, Verkko- tai etäopiskelu
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Video

Bachelor of Science in International Hospitality and Tourism Management

Koulutus on suunnattu kansainvälisestä matkustuksesta ja eri kulttuureista kiiinnostuneille henkilöille. Jos haluat olla vuorovaikutuksessa ulkomaalaisten ihmisten kanssa, tämä tutkintokoulutus on sinua varten!

Koulutuksen aikana opit tunnistamaan ja ymmärtämään kulttuurieroja sekä turistien henkilökohtaisia tarpeita. Tutkinnon suoritettuasi pystyt työskentelemään alalla ja vastaamaan sen asettamiin vaatimuksiin.

International Hospitality and Tourism Management -tutkinnon opiskelijana sinulla on mahdollisuus suorittaa opintosi millä tahansa Schiller International Universityn kampuksella. Tämä on etu alalla, jolla eri kulttuurien tuntemuksesta on hyötyä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bachelor of Science in International Hospitality and Tourism Management, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Vaatimuksena yleinen korkeakoulukelpoisuus ja hyvä englannin kielen taito.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Science in International Hospitality and Tourism Management

Kustannukset

1 kurssi: 1 417 €

40 kurssia: 56 680 € / Bachelor Degree / 3–4 vuotta

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bachelor of Science in International Hospitality and Tourism Management? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Schiller International University

Schiller International University

Schiller International University (SIU) aloitti toimintansa vuonna 1964 kansainvälistä näkökulmaa painottavana yksityisenä amerikkalaisena yliopistona. Yliopiston perustaja, filosofian professori Dr. Walter Leibrecht oli vaikuttunut amerikkalaisen college-järjestelmän henkilökohtaisesta opetustyylistä ja halusi toteuttaa samaa myös Euroopassa. Hän päätti perustaa saksalaisen kirjailijan ja ihmisoikeuksien...


Lue lisää oppilaitoksesta Schiller International University ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Schiller International University

Schiller International University
8560 Ulmerton Road
33771 Largo

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit

Bachelor of Science in International Hospitality and Tourism Management ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tule Roihupeltoon opiskelemaan kokiksi

Kiinnostaako ruoanlaitto ja catering? Voit olla jo töissä, alanvaihtaja tai haluat saada osaamisestasi todistuksen. Haku on päällä, lue lisää ja tule opiskelijaksi!