Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | aamu- ja iltapäivätoiminnan ja koulunkäynnin ohjaaja

Sedu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Seinäjoki
Ammattitutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | aamu- ja iltapäivätoiminnan ja koulunkäynnin ohjaaja

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | aamu- ja iltapäivätoiminnan ja koulunkäynnin ohjaaja

Tutkinnon suorittanut osaa toimia erilaisissa kasvatus-, opetus- ja ohjausalan toimintaympäristöissä. Hän toimii kasvattajana ja ohjaajana työyhteisössään ja edistää yhteisöllisyyttä ja ammatillista vuorovaikutusta. Hän osaa toimia moniammatillisessa yhteistyössä. Hän noudattaa työssään eettisiä periaatteita sekä työtä ohjaavia säädöksiä ja asiakirjoja. Hän osaa hyödyntää työssään erilaisia malleja ja menetelmiä.

Tutkinnon suorittanut tukee ohjattavien kasvua ja kehitystä sekä tukee yksilön myönteisen minäkuvan ja itsetunnon rakentumista. Hän tunnistaa, ennaltaehkäisee ja puuttuu kiusaamis- ja häirintätilanteisiin. Tutkinnon suorittanut osaa ohjata sekä yksilöä että ryhmiä, tunnistaa työssään erityistä tukea tarvitsevat oppijat ja ohjattavat sekä osaa tukea heidän toimintakykyään ja oppimistaan. Hän huolehtii toimintaympäristön tarkoituksenmukaisuudesta ja turvallisuudesta.

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja osallistuu eri-ikäisten ihmisten kasvatuksen ja toimintakyvyn tukemiseen ja ohjaamiseen. Hän osaa edistää oppimista yhdessä opettajan ja muun opetushenkilöstön kanssa. Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksessa hän kykenee työskentelemään itsenäisesti ja suunnitelmallisesti.

Kenelle koulutus sopii?

  • oppivelvollisuuden suorittaneelle yli 18-vuotiaalle,
  • alanvaihtajalle,
  • osaamistaan tutkintotavoitteisesti päivittävälle,
  • hyvät vuorovaikutustaidot omaavalle ja
  • ihmissuhdetyöstä aidosti kiinnostuneelle.

Miten opinnot toteutetaan?

  • monimuotokoulutuksena, johon kuuluu lähi- ja etäopiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista
  • opintojen alkuvaiheessa opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen suunnitelma tarvittavan ammattitaidon hankkimista ja tutkinnon suorittamista varten huomioiden aikaisemmin hankittu osaaminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | aamu- ja iltapäivätoiminnan ja koulunkäynnin ohjaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | aamu- ja iltapäivätoiminnan ja koulunkäynnin ohjaaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | aamu- ja iltapäivätoiminnan ja koulunkäynnin ohjaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | aamu- ja iltapäivätoiminnan ja koulunkäynnin ohjaaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,8)
Perustuu 14 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | aamu- ja iltapäivätoiminnan ja koulunkäynnin ohjaaja täytä seuraavat tiedot: