Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Erikoisammattitutkinnot
Ei arviointeja

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (Esimiesareena)

Sedu, paikassa Seinäjoki
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Lähiopetus
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (Esimiesareena)

Majoitus- ja ravitsemisala

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat erikokoisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä, tai yksikön päällikkönä.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinnon suorittamispaikoiksi soveltuvia organisaatioita ovat erilaiset majoitus- ja ravitsemisliikkeet, kuten hotellit, ravintolat, julkiset ravitsemispalvelut, kahvilat, pikaruokaravintolat, liikenneasemien ravintolat sekä matkustajalaivojen ravintolat ja rahtilaivat.

Valinnaisessa osassa tutkinnon suorittaja voi paneutua omien vastuualueidensa mukaisesti työpaikkaohjaajan tehtäviin, kehittämisprojektiin, monimuotoisen työyhteisön johtamiseen tai hän voi liittää osaksi tutkintoaan osan yrittäjän ammattitutkinnosta tai muusta erikoisammattitutkinnosta.

Kielitaitovaatimuksena on toinen kotimainen ja yksi vieras kieli.

Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos työtehtävät vastaavat erikoisammattitutkinnon vaatimuksia.

Koulutuksen päätyttyä sinulla on korkea motivaatio ja terävöitynyt näkemys oman vastuualueesi johtamisesta. Tutkinto parantaa edellytyksiäsi henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Saat lisää tietoa ja asiantuntemusta päätöksenteon tueksi. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi.

Tutkinnon sisältö

Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt Esimiesareenan johtamisen ja esimiestyön teematarjottimelta. Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.

Esimiesareenan opinnot koostuvat teemapäivistä, verkko-opinnoista, webinaareista ja näyttötutkinnon suorittamisesta työpaikalla. Verkko-oppimisympäristön ansiosta opiskelu on joustavaa. Teemapäivien osalta aikataulutus on tehty koko opintojen ajalle, jotta pystyt sovittamaan opinnot omaan aikatauluusi.

Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä, koulutuksen laajuus henkilökohtaistetaan aina.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (Esimiesareena), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuvana esimiehenä toimiville, vuoroesimiehille tai yksikön päälliköille sekä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjille tarkoitettu koulutus.

Koulutukseen voi hakea oppilaitoksen omilla sivuilla.

Tutkinto / todistus

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (Esimiesareena).

Kustannukset

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton.

Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790€.

Oppisopimusasioissa ota yhteyttä oppilaitokseen.

Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (Esimiesareena)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu