Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja

Sedu
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Lapua, Ähtäri
Alkavat koulutukset
Lapua
Joustavasti

Ähtäri
Joustavasti

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja

Koulutukseen voivat hakea kaikki alasta kiinnostuneet. Alan työkokemus katsotaan eduksi. Koulutus on tarkoitettu myös sinulle, jolla on jo ammatillinen tutkinto ja kenties työkokemustakin ja haluat vaihtaa alaa. Opiskelet päiväkoulutuksessa.

Matkailualan perustutkinnon opiskelija kehittyy kielitaitoiseksi sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkiseksi. Alan perusvalmiuksien lisäksi erikoistut Sedussa matkailupalvelujen toteuttamiseen. Opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja tuotteistamaan, markkinoimaan ja myymään matkailutuotteita ja -palveluja asiakaslähtöisesti.

Matkailupalvelujen tuottajana opit toimimaan työpaikan ja toimintaympäristön liikeidean, paikallisen kulttuurin ja matkailutrendien mukaisesti kannattavasti ja kestävän toimintatavan mukaisesti. Matkailupalvelujen tuottajalla on hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot, eri kulttuurien tuntemus, hyvä käytös ja myönteinen asenne.

Kansainvälisyys on Sedun vahvuus - ja matkailualan opiskelijana keräät kansainvälistä osaamista (kohennat kulttuurien tuntemusta ja kielitaitoasi) kotimaassa ja ulkomailla. Opintoihin kuuluu ohjelmapalvelujen, tapahtumien ja vierailujen järjestämistä ulkomaalaisille vaihto-opiskelijoille ja vieraille.

Ulkomailla opiskelu voi olla työpaikalla tapahtuvaa oppimista, opiskelijavaihtoa tai työskentelyä. Ulkomaan työssäoppimisjakson pituus on yleensä 6 viikkoa, ja se rahoitetaan pääasiassa Euroopan Unionin hankkeiden avulla (Leonardo da Vinci, Comenius). Sedulla on yhteistyökumppaneita useimmissa Euroopan maissa. Matkailualan opiskelijoilla on mahdollisuus päästä suomalaisen yrityksen kautta töihin saksalaisille joulumarkkinoille. Englannin ja ruotsin lisäksi voit opiskella tarjonnan mukaan muita vieraita kieliä esimerkiksi saksaa.

Opintojen sisältö

Matkailualan perustutkinto koostuu pakollisista ja valinnaisista tukinnon osista.

Matkailualan keskeinen opiskelusisältö:

Pakolliset opintokokonaisuudet:

  • Matkailualan asiakaspalvelu
  • Matkailupalvelujen toteuttaminen

Valinnaiset opintokokonaisuudet:

  • Majoituspalvelut
  • Matkailupalvelujen tuotteistaminen
  • Retki-, erä- ja luontoruokailupalvelut
  • Tapahtumatuottaminen

Opinnot sisältävät myös:

  • Turvallisuus matkailualalla
  • Hygienia- ja anniskelupassi
  • EA1 ja EA2
  • kansainvälisyys- ja kieliopintoja

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOKS), jossa tarkennetaan tutkintotavoite, koulutuksen sisältö ja opiskelun kesto. Siinä tarkastellaan myös aikaisemmin hankittu osaaminen. HOKSia päivitetään koko koulutuksen ajan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Jens
Sedu Lapuassa on monipuolista ja mukavaa opetusta ja Lapualla on ilo opiskella sillä tilat ovat siistit ja mukavat.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(3,8)
Perustuu 14 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja täytä seuraavat tiedot: