Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Erikoisammattitutkinnot
Ei arviointeja

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (Esimiesareena)

Sedu, paikassa Seinäjoki
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Lähiopetus
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (Esimiesareena)

Varastotyöntekijä

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu palvelulogistiikan asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimiville.Sinulle varaston esimies, joka etsit lisäkoulutusta, haluat kehittää osaamistasi ja lisätä mahdollisuuksiasi! Tutkinnon varastologistiikan osaamisala on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat tuotannon-, tukku-, tai kaupanvarastojen esimies- tai asiantuntijatehtävissä ja haluavat kehittää osaamistaan.

Tutkinnon suorittanut osaa suunnitella työpaikkansa varastointiprosessia huomioiden kustannustehokkuuden, laadun ja turvallisuuden. Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinnon suorittanut hallitsee valitsemiensa tutkinnon osien eritysalueiden tiedot ja taidot. Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä, esimiestehtäviin, kehittämisprojektin suunnitteluun ja toteuttamiseen, toimitusketjun hallintaan tai luvanvaraisten aineiden käsittelyyn ja varastointiin.

Sedu ei toistaiseksi järjestä koulutusta toimitusketjun hallinnan osaamisalasta eikä lastinkäsittelyn osaamisalasta. Ilman koulutusta tutkinnon voi suorittaa, jos tutkinnon suorittajalla on jo kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu hakeutujan omassa työssä.

Esimieskoulutuksen päätyttyä sinulla on korkea motivaatio ja terävöitynyt näkemys oman vastuualueesi johtamisesta. Tutkinto parantaa edellytyksiäsi henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Saat lisää tietoa ja asiantuntemusta esimiestyöhösi ja päätöksenteon tueksi. Esimieskoulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi.

Koulutuksen sisältö

Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt Esimiesareenan johtamisen ja esimiestyön teematarjottimelta. Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.

Esimiesareenan opinnot koostuvat teemapäivistä, verkko-opinnoista, webinaareista ja näyttötutkinnon suorittamisesta työpaikalla. Verkko-oppimisympäristön ansiosta opiskelu on joustavaa. Teemapäivien osalta aikataulutus on tehty koko opintojen ajalle, jotta pystyt sovittamaan opinnot omaan aikatauluusi.

Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä, koulutuksen laajuus henkilökohtaistetaan aina.

Opit koulutuksessa suunnittelemaan työpaikkasi varastointiprosessia huomioiden kustannustehokkuuden, laadun ja turvallisuuden. Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinnon suorittaneena hallitset valitsemiesi tutkinnon osien eritysalueiden tiedot ja taidot. Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä esimiestehtäviin, kehittämisprojektin suunnitteluun ja toteuttamiseen, toimitusketjun hallintaan tai luvanvaraisten aineiden käsittelyyn ja varastointiin.

Tutkinnon suorittaminen

Esimiesareenalla voi suorittaa esimies- tai johtamistutkinnon kahta tietä: joko koulutuksen kautta tai ilman. Ilman koulutusta tutkinnon voi suorittaa, jos tutkinnon suorittajalla on jo kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu hakeutujan omassa työssä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (Esimiesareena), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (Esimiesareena).

Kustannukset

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton.

Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.

Oppisopimusasioissa ota yhteyttä oppilaitokseen.

Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (Esimiesareena)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu