Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja

Sedu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Seinäjoki
Ammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja

Haaveiletko työstä alalla, jossa osaavat tekijät "revitään töihin"? Älä mieti, vaan opiskele kiinteistö- tai puhtauspalvelualan ammattilaiseksi Sedussa! Uratavoitteesi voi olla monipuolinen työ kiinteistönhoitajana. Tai saatat haaveilla työstä toimitilahuoltajana, laitoshuoltajana, siivoojana tai henkilökohtaisena avustajana. Näihin kaikkiin tehtäviin kaivataan kipeästi uusia, osaavia tekijöitä.

Henkilökohtainen avustaja työelämässä

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suorittanut opiskelija osaa hyödyntää henkilökohtaiseen apuun liittyviä säädöksiä työssään sekä suunnitella henkilökohtaisena avustajan toimimiseen liittyviä avustamispalveluja ja muita palveluja.

Opiskelija osaa toteuttaa henkilökohtaisena avustajana toimimiseen liittyviä avustamispalveluja ja muita palveluja, toimia avustajana liikkumisessa sekä asiakaspalvelutilanteissa avustettavan kodissa ja kodin ulkopuolella. Henkilökohtainen avustaja noudattaa työturvallisuutta ja työergonomiaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 12 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä lähes...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi

Arvoinnit
Arvioinnit
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,8)
Perustuu 14 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: