Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija

Sedu
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Kurikka, Lapua, Seinäjoki, Ähtäri
Alkavat koulutukset
Kurikka Viimeinen hakuaika
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku / jatkuva haku
Lapua
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku / jatkuva haku
Seinäjoki
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku / jatkuva haku

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki tai tarjoilija

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet tai olet aiemmin työskennellyt ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun tehtävissä tai suunnittelet alan vaihtamista. Haluat hankkia osaamisen ravitsemisalan monipuolisiin työtehtäviin. Alan vaihtajana sinulla voi olla työkokemusta toiselta alalta tai aikaisempi tutkinto. Koulutus sopii myös sinulle, jolta on joskus jäänyt kokin tai tarjoilijan opinnot kesken.

Tutkinnon suoritettuasi osaat toimia ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun tehtävissä, osaat palvella suomalaisia ja ulkomaisia asiakkaita asiakaslähtöisesti, toimia myynti- ja asiakaspalveluhenkisesti, laatutietoisesti, kannattavasti ja tuloksellisesti, vastuullisesti ja hygieniavaatimusten sekä kestävän toimintatavan mukaisesti.

Ravintola- ja catering-alan opinnot

Tutkinnon suorittanut kokki osaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa, valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa huomioiden erityisruokavaliot sekä laittaa ruoan esille annoksittain tai suurelle joukolle. Ruokapalvelun osaamisalan suorittanut kokki työskentelee ravintoloissa, catering-alalla, henkilöstöravintoloissa, kahviloissa, juhla- ja pitopalveluissa, lasti- ja matkustajalaivoissa sekä suurkeittiöissä.

Tutkinnon suorittanut tarjoilija osaa toimia asiakaspalvelijan tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa, kunnostaa asiakastiloja ja laittaa esille myytäviä tuotteita sekä esitellä, myydä ja tarjoilla ruokia ja juomia. Asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija työskentelee ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, pubeissa, yökerhoissa, liikenneasemilla, kahviloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalouden toimipaikoissa.

Koulutus toteutetaan omaehtoisena monimuotokoulutuksena. Opinnot koostuvat lähiopetuksesta (noin 2-3 pv/vko), etä- ja verkko-opiskelusta sekä työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta. Opinnot suunnitellaan yksilöllisesti ja suunnitelmassa (HOKS) huomioidaan aikaisempi osaaminen ja koulutus. Tutkinto antaa pätevyyden hakeutua ammattikorkeakouluopintoihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki tai tarjoilija

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi  tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja Tampereella ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 4000 perustutkinto-opiskelijaa, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain. Sedussa on ammattinsa osaavaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Arvioinnit

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.