Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Taideteollisuusalan perustutkinto, Sisustusalan osaamisala | artesaani

Sedu
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kurikka
Ammatilliset perustutkinnot

Taideteollisuusalan perustutkinto, Sisustusalan osaamisala | artesaani

Artesaani | restaurointi

Taideteollisuusalan perustutkinto, Sisustusalan osaamisala, artesaani

Valmistut artesaaniksi ja pääset tekemään mahtavia ja monipuolisia visuaalisen alan töitä. Opit kädentaidot, joista on sinulle varmasti iloa ja apua elämässä - kehityt tekemisen kautta sisustus- tai restaurointialan ammattilaiseksi!

Taideteollisuusalan perustutkinnossa voit valita joko restaurointialan osaamisalan tai sisustusalan osaamisalan.

Sisustajan koulutus takaa sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Sisustaja tekee töitä esimerkiksi sisustus- ja rakennusliikkeissä sisustus- ja korjaustehtävissä, yrittäjänä tai erilaisissa myynti- ja neuvontatehtävissä. Sisustajia työskentelee myös erilaisissa puualan työtehtävissä ja keittiökalusteliikkeissä.

Sisustuksen osaamisalan suorittanut sisustaja toimii usein yhteistyössä sisustusarkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa. Opit tekemään työsuunnitelmia ja toteuttamaan niiden mukaisia sisustuksia. Oppiminen tapahtuu oppilaitoksessa käytännön harjoitusten ja teorian sekä työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan perustutkinto, Sisustusalan osaamisala | artesaani, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, Sisustusalan osaamisala, artesaani

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto, Sisustusalan osaamisala | artesaani? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 12 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Arvioinnit

Taideteollisuusalan perustutkinto, Sisustusalan osaamisala | artesaani ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele itsesi onnelliseksi!

Syvenny kuvataiteen, sarjakuvan, valokuvauksen, pelialan tai visuaalisen viestinnän maailmaan!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: