Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Talotekniikan ammattitutkinto | rakennuspeltiseppä, näytöillä

Sedu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
Ammattitutkinnot

Talotekniikan ammattitutkinto | rakennuspeltiseppä, näytöillä

Talotekniikan ammattitutkinto

Talotekniikan ammattitutkinto | rakennuspeltiseppä, näytöillä

Sinulle, jolla on talotekniikan perustutkinto tai olet toiminut useita vuosia talotekniikka-alalla, mutta sinulta puuttuu talotekniikan ammattitutkinto. Alan työnantajat arvostavat tutkinnon suorittamista ja sen tuomaa osaamista. Tutkinnon suorittaneena vahvistat ja päivität tietojasi ja taitojasi sekä saat uusia näkökulmia työelämän vaatimuksiin. 

Tavoitteena on rakennuspeltisepän ammattitutkinnon suorittaminen näyttötutkintona ilman valmistavaa koulutusta sekä antaa monipuoliset tiedot ja valmiudet työskennellä erilaisissa rakennuspeltisepän työtehtävissä itsenäisesti.

Talotekniikka-ala on jatkuvasti kehittyvä tuotannonala, jossa tarvitaan ammattitaitoisia ja koulutettuja osaajia. Talotekniikka-alalla voi erikoistua ilmastointi-, putki-, tekninen eristys sekä rakennuspeltisepän moniosaajaksi. Talotekniikan ammattitutkinnon suorittanut rakennuspeltiseppä (AT) kykenee valmistamaan ja asentamaan rakennusten rakennuspeltiosat. Hän pystyy itsenäisesti toteuttamaan rakennuspeltiosien valmistus- ja asennustyöt niihin liittyvien aikataulu- ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Rakennuspeltiseppä (AT) toimii rakennustyömaalla saumakattojen peltityötehtävissä ja julkisivujen, kermi-, tiili- ja profiilikattojen peltityötehtävissä valittujen tutkinnon osien mukaisesti.

Opintojen sisältö 

Talotekniikan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Laajuuden määrittää opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Tutkinto muodostuu pakollisista tutkinnon osista (50 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (50-100 osaamispistettä).

Rakennuspeltityön osaamisala, 150 ops, suoritetaan seuraavat tutkinnon osat:

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Rakennuspeltityöt, 50 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 50-100:

  • Saumapeltikatoilla tehtävät peltityöt, 50 osp
  • Julkisivujen, kermi-, tiili-, muoto- ja profiilikatoilla tehtävät peltityöt, 50 osp
  • Tutkinnon osatai osia talotekniikan ammattitutkinnon toiselta osaamisalalta 25-50 osp
  • Tutkinnon osa toisesta ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta 25 osp

Henkilökohtaisessa osaamisen kehittämisen suunnitelmassa (HOKS) opiskelijan osaaminen, tutkinnon perusteet sekä työpaikan työtehtävät on sovitettu yhteen. HOKS:sta riippuen opintojen pituus on 1-3 v.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan ammattitutkinto | rakennuspeltiseppä, näytöillä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Talotekniikan ammattitutkinto | rakennuspeltiseppä, näytöillä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan ammattitutkinto | rakennuspeltiseppä, näytöillä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Talotekniikan ammattitutkinto | rakennuspeltiseppä, näytöillä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,8)
Perustuu 14 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Talotekniikan ammattitutkinto | rakennuspeltiseppä, näytöillä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: