Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | mm. mittatilausompelija

Sedu
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Seinäjoki
Ammatilliset perustutkinnot

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | mm. mittatilausompelija

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto, mm. mittatilausompelija

Kiinnostaako ura muodin tai tekstiilien parissa? Tekstiili- ja muotialan perustutkinto antaa sinulle mahdollisuudet työskennellä esimerkiksi ompelijana, designtekstiilien valmistajana, muotiassistenttina, tekstiilien valmistajana tai mittatilausompelijana. Työpaikkasi voi löytyä omasta yrityksestä, teatterista, voit tehdä töitä verkkokauppiaana tai myyjänä erilaisissa myymälöissä. Ala tarjoaa paljon mahdollisuuksia ja käden taitoja arvostetaan.

Opintojen sisältö

Pääset koulutuksen aikana perehtymään tekstiili- ja muotialan tuotteisen suunnitteluun, kaavoitukseen ja valmistukseen. Oppimiseen käytetään alan asianmukaisia materiaaleja, työmenetelmiä, koneita ja laitteita.

Lisäksi pääset oppimaan valintasi mukaisesti vaatteen valmistamista mittatilaustyönä, sarjatuotannossa toimimista, muodin alalla toimimista, sisustustekstiilien valmistamista, designtekstiilinen valmistamista tai teollisten tekstiilien valmistamista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | mm. mittatilausompelija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto, mm. mittatilausompelija

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | mm. mittatilausompelija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi  tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja Tampereella ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 4000 perustutkinto-opiskelijaa, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain. Sedussa on ammattinsa osaavaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi

Arvioinnit

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | mm. mittatilausompelija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tervetuloa Kymenlaakson Opistoon!

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto. Opintolinjat kestävät lukukauden tai lukuvuoden.