Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja

Sedu
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Kurikka
Ammatilliset perustutkinnot

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, elektroniikka-asentaja
Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, elektroniikka-asentaja

Elektroniikka-alan opinnot tarjoavat opiskelijalle mahdollisuuden hankkia elektroniikan, esitystekniikan ja tietotekniikan uusimmat tiedot ja valmiudet toimia erilaisissa työtehtävissä. Opinnoissa on tärkeää oma-aloitteisuus ja yleinen kiinnostus alaa kohtaan. Kielitaito ja joustavuus antavat mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi.

Elektroniikka-asentajan opinnot

  • esitystekniikan toteuttaminen tapahtumissa
  • elektroniikan sovellukset ja mittavälineiden käyttö
  • langalliset ja langattomat tiedonsiirtotekniikat
  • asennus ja ylläpitotyöt
  • suunnittelu-, mallinnus- ja simulointiohjelmistojen käyttö
  • esim. matkapuhelimissa, kodintekniikassa ja esitystekniikassa käytettävien tietokone- tai mikroprosessoriohjattujen järjestelmien ohjelmointi, päivittäminen ja korjaaminen
  • työvälineinä mm. 3D-tulostin, monikamerajärjestelmät, valokuituhitsi, tablet -tietokoneet, valo- ja äänimikserit, kännykät, mittalaitteet, jännitelähteet, juotosasemat, antenni- ja verkkotesterit

Elektroniikka-asentaja työelämässä

Valmistunut elektroniikka-asentaja voi työskennellä erilaissa työtehtävissä esimerkiksi elektroniikan, tietokone- ja AV-tekniikan ja tietoliikenteen aloilla teknisessä tuessa, ylläpidossa, testaus- ja asennustehtävissä. Tyypillisiä työtehtäviä elektroniikka-asentajille ovat myös kiinteistöasennukset, huoltotoiminta sekä tapahtumatekniikan yrityksien elektroniikka-asennukseen liittyvät toimenpiteet.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, elektroniikka-asentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 4000 perustutkinto-opiskelijaa, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä lähes...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Arvioinnit

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.