Sivuston käyttötapa: Mobiili

Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Sedu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Ilmoitetaan myöhemmin
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Seinäjoki
Erikoisammattitutkinnot

Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Tutkinnon suorittajalta edellytetään vähintään sosiaali- ja terveysalan toisen asteen perustutkinnon tasoisia tietoja ja taitoja sekä lisäksi täydentäviä ja syventäviä opintoja sekä työkokemusta vanhustyöstä.

Vanhustyön erikoisammattitutkinnon tavoitteena on vanhustyössä toimivien työntekijöiden ammattitaidon syventäminen ja vanhustyön sekä oman ammattitaidonvkehittäminen.

Tutkinnon sisältö ja toteutus


Koulutus toteutetaan joko omaehtoisena koulutuksena tai oppisopimuskoulutuksena. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma . Koulutus toteutetaan päivä-ja monimuoto-opetuksena, joka koostuu lähiopetuspäivistä, itsenäisestä opiskelusta, ennakkotehtävien tekemisestä, verkkoopiskelusta ja työssäoppimisesta.

Lähiopetuksen sisältö perustuu koulutukseen osallistujien omiin sekä työyksiköiden oppimistarpeisiin. Lähiopetuspäivien välitehtävät liittyvät konkreettiseti omaan työhön. Verkko- ja itsenäinen opiskelu painottuvat omaksuttavien asioiden toteuttamiseen
ja kehittämiseen työpaikoilla. Näyttötutkinnossa ammattitaito osoitetaan tutkinnon osittain työelämässä.

Tutkintoon liittyy terveydentilavaatimuksia, jotka voivat olla opiskelijaksi ottamisen esteenä. 

Hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. 

Tutkinto / todistus

Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle. Ilman oppisopimusta osallistumismaksu 300 eruoa. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vanhustyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 4000 perustutkinto-opiskelijaa, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä lähes...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi

Arvioinnit

Vanhustyön erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ammatiksi työ jolla on merkitystä

Tule opiskelijaksi Suomen Diakoniaopistoon! Lähihoitajana edistät toiminnallasi asiakkaidesi terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia. Tutustu myös SDO:n muihin koulutuksiin!