Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri

Automaatiotekniikan koulutus, päivätoteutus

Automaatiotekniikan insinööri on keskeinen osaaja yhteiskunnan eri alojen kuten muun muassa teollisuuden ja liikenteen kehityksessä. Atomaatiotekniikan koulutuksessa voit suuntautua mieltymyksesi mukaan joko koneautomaatioon tai sähköautomaatioon.

Palkitut Suomen kärkipään laboratoriot mahdollistavat käytännönläheisen oppimisen ja teoreettisen tiedon yhdistämisen käytännön työelämän taidoiksi. Automaatiotekniikan opinnoissa sinulla on mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto, jolloin saat kansainvälisen kokemuksen lisäksi samalla kaksi tutkintoa yhdellä kertaa!

Suuntautuminen

Insinööriopiskelijana voit valita suuntautumisesi kahdesta mielenkiintoisesta vaihtoehdosta:

  • Koneautomaatiossa opit automaattisen koneen tai tuotantolinjan suunnittelun, ohjelmoinnin, simuloinnin ja valmistuksen periaatteet
  • Sähköautomaatiossa keskityt sähkö- ja automaatiosuunnitteluun, ohjelmointiin ja simulointiin. 

SeAMKin koulutus on käytännönläheistä ja teet tiiviissä yhteistyössä tosielämän projekteja yhdessä teknologiateollisuuden kanssa. Palkitun teollisen internetin laboratorio SeAMK Digital Factoryn ja käytössä olevan virtuaalitekniikan avulla olemme teollisuuden trendien etulinjassa. Laadukkaissa oppimisympäristöissä pääset yhdistämään automaatiotekniikan, tietotekniikan ja konetekniikan insinöörikoulutuksen osaamistasi soveltavaan tutkimukseen ja yrityspalveluihin.

Suomalais-saksalainen kaksoistutkinto

Eteläinen Saksa ja Baijerin osavaltiossa sijaitseva Aschaffenburg tarjoavat kolmannelle opintovuodelle vaihtoehtoisen ympäristön Seinäjoen lakeuksille. Kolmantena opiskeluvuotenasi voit valita, jatkatko normaalisti opintojasi SeAMKissa vai pyritkö yhdeksi lukuvuodeksi Hochschule Aschaffenburgiin. Sinulla on mahdollisuus suorittaa Saksassa kaksoistutkinto englannin kielellä, jolloin saat valmistuttuasi sekä suomalaisen että saksalaisen insinööritutkinnon. Suoritat näin kaksi tutkintoa samoilla opinnoilla ja saat suuren kilpailuvaltin työmarkkinoille!

Työelämä

Seinäjoen automaatiotekniikan insinöörin opinnot valmentavat opiskelijamme siirtymään asiantuntijaksi työelämän palvelukseen. Jatkuvasti muovautuva työelämä digitalisoitumisineen tarjoaa mahdollisuuksia näyttää osaamistaan koneiden, tuotantolinjojen ja ohjausjärjestelmien ohjelmoinnin, myynnin ja oston parissa. Koulutuksemme on lähettänyt maailmalle ja yrittäjyyteen monipuolisen asiantuntijajoukon.

SeAMKissa voit opiskella automaatioinsinööriksi myös monimuoto-opiskeluna. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, vastuullisuus,  ja yhteisöllisyyttä korostava SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 17 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut erinomaisia arvioita...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: