AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bachelor Degree Programme in Engineering | Automation Engineering | full-time studies

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Length
4 years
Language
English
Study allowances
Opintotukikelpoinen
Next course start
Application deadline
Application deadline: Joint Application (January)
Delivery method
Lähiopetus
Length
4 years
Language
English
Study allowances
Opintotukikelpoinen
Next course start
Application deadline
Application deadline: Joint Application (January)
Delivery method
Lähiopetus

Bachelor Degree Programme in Engineering | Automation Engineering | full-time studies

Kiinnostaako kansainvälinen ura automaatiotekniikan saralla? Seinäjoen ammattikorkeakoulu on oikea paikka sinulle.

SeAMK tarjoaa kansainvälisen ja innovatiivisen oppimisympäristön sekä mahdollisuuksia vaihto-opintoihin ja kaksoistutkintoon. SeAMKin opiskelijoilla on yksi Suomen korkeimmista työllistymisasteista ja koulutuksemme on tiiviissä yhteistyössä alueen teollisuuden kanssa. Korkeakoulussamme on erittäin modernit laboratoriotilat ja oppimisympäristömme on AVOP-opiskelijakyselyssä arvioitu Suomen parhaiksi.

Automation Engineering -opinnot

Englanninkielinen Automation Engineering -koulutus on suunniteltu teollisuuden tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Automaatiotekniikan lisäksi ohjelma sisältää kattavasti myös tietotekniikan ja ohjelmistosuunnittelun opintoja. SeAMK on tunnettu vahvuusalastaan “Teollinen internet ja digitaalinen valmistus” ja tämä osaaminen näkyy myös koulutuksen sisällössä.

Opinnot alkavat kaikille SeAMKin opiskelijoille suunnatuista opinnoista koskien kansainvälistymistä ja viestintää, yrittäjyyttä ja tutkimustaitoja. Tekniikan alan yhteisissä opinnoissa syvennämme taitojasi luonnontieteissä ja kielissä, minkä jälkeen ammattiopinnot vievät sinut automaatio- ja tietotekniikan saloihin. Opintojen edetessä voit syventää osaamistasi muun muassa tietotekniikan, liiketalouden ja teollisen internetin osalta. Opintojen aikana toteutat myös kaksi harjoittelua ja opinnäytetyön, jotka ammattikorkeakoulussamme hyvin tyypillisesti tehdään alueen teollisuusyrityksissä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • englanti
  • Viimeinen hakuaika: Joint Application (January)

Hakeminen

You can apply either by Joint Application at Studyinfo.fi or SeAMK Direct Application with online entrance examinations.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Engineering, Automation Engineering

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaan ja hakuohjeisiin.  SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaa kuudella alalla: Kulttuuriala Liiketalouden ja hallinnon ala Luonnonvara-ala Ravitsemisala...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu