Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bio- ja elintarviketekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Bio- ja elintarviketekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Bio- ja elintarviketekniikan koulutus

Bio- ja elintarviketekniikan koulutus, monimuotototeutus

SeAMKissa bio- ja elintarvikeinsinöörin opinnoissa seuraat ruokaketjua eli luonnon raaka-aineen matkaa valmiiksi tuotteeksi – erityisesti elintarviketeollisuuden näkökulmasta. Tutustut ruoan raaka-aineisiin ja kehität tuotteita, esimerkiksi härkiksen ja mifun seuraajia, sipsejä, jäätelöitä, oluita, kakkuja, makkaroita ja muita valmisruokia. Valmistuttuasi sinulla on osaamista bioprosesseista liiketoimintaan.

Elintarviketeollisuus on monipuolinen, kehittyvä ja kansainvälinen ala, jossa bio- ja elintarviketekniikan insinöörin työtehtävät ovat monipuolisia ja työntekijöiltä edellytetään korkeaa ammattitaitoa.

Opiskelu bio- ja elintarviketekniikan koulutuksessa

Monimuoto-opiskelussa itsenäinen ja verkon välityksellä tapahtuva opiskelu vuorottelee noin kerran kuukaudessa toteutettavien lähijaksojen (to-la) kanssa. Myös työn ohessa voit opiskella, jolloin yhdistät työtäsi ja opintojasi erilaisten oppimistehtävien kautta. Oppimistehtävät voivat liittyä myös SeAMKin kumppaniyritysten kehittämishankkeisiin.

Opintojesi alussa hankit ammattialalla tarvittavia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä luonnontieteellistä taustaosaamista. Aineopinnoissa keskityt mm. elintarviketeollisuuden prosessien hallintaan ja tuotekehitykseen sekä teknis-taloudelliseen ajatteluun. Suuntautumisvalinta (elintarviketeknologia tai liha- ja valmisruokateknologia) tehdään toisena opiskeluvuotena. Opiskelussa on paljon erilaisia laboratorioharjoituksia ja työelämälähtöisiä tehtäviä.

Osa opinnoistasi järjestetään yhdessä agrologi- ja restonomikoulutusten kanssa, mutta voit valita opintoja myös muilta SeAMKin koulutusaloilta.

Monialainen ja kansainvälinen SeAMK tarjoaa bio-ja elintarviketekniikan insinööreiksi opiskeleville mahdollisuuden laajentaa osaamistaan myös kansainvälisesti. Uusia kokemuksia halutessasi voit lähteä ulkomaanvaihtoon tai suorittaa työharjoittelun ulkomailla.

Bio- ja elintarvikeinsinööri työelämässä

Bio- ja elintarviketekniikan insinöörit ovat kysyttyjä asiantuntijoita elintarviketeollisuudessa ympäri Suomen ja erityisesti Seinäjoen seudulla. Elintarviketeollisuus kasvaa teknologian kehittymisen, tuotteiden jalostuksen ja uusien innovaatioiden myötä luoden uusia työpaikkoja perinteisten työtehtävien rinnalle.

Valmistumisen jälkeen työpaikkasi voi löytyä esimerkiksi suuresta maito- ja meijeriteollisuuden tai lihanjalostus- ja valmisruokateollisuuden yrityksestä, suunnittelutehtävistä insinööritoimistosta tai vaihtoehtoisesti voit toimia esimerkiksi yrittäjänä panimo-, alkoholi- ja juomateollisuudessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bio- ja elintarviketekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bio- ja elintarviketekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona 2020 on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, osaaminen ja yhteisöllisyyttä korostava ns. SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 16 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvoinnit
Arvioinnit
Bio- ja elintarviketekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: