Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kone- ja tuotantotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 4 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloitus: Syksyllä
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Seinäjoki
Koulutustyyppi: AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Kone- ja tuotantotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Kone- ja tuotantotekniikan insinööri

Kone- ja tuotantotekniikan koulutus, monimuotototeutus

Miltä kuulostaisi? Hyvillä työnäkymillä varustettu laaja ja monipuolinen työtehtävä, pääsy asiantuntija- ja esimiesasemassa kehittämään ja valmistamaan huipputuotteita sekä kansalliset ja kansainväliset markkinat ulottuvillasi. SeAMK valmentaa sinut tätä päämäärää kohti.

Konetekniikan insinööri on tekijä, tuottaja ja suunnittelija suomalaiselle tekniikkaosaamiselle. Insinööri saa tuotteet kotimaisille markkinoille ja vientiin. SeAMKista valmistuvat auto- ja työkonealan tai kone- ja tuotantotekniikan insinöörit omaavat kaikki valmiudet siirtyä sulavasti työelämän haasteisiin.

Monimuoto-opiskelijat voivat käyttää Suomen kärkipään kone- ja tuotantotekniikan moderneja teollisen mittakaavan laboratorioita. Oppimistehtävät hyödyntävät ennen kaikkea sinua ja yritystäsi. Konetekniikan monimuotokoulutus tapahtuu Seinäjoen Framilla. Opetusta on joka viikko torstai- ja perjantai-iltaisin sekä satunnaisesti lauantaina. 

Opintojen sisältö

Kaikille yhteiset opinnot

Konetekniikan perusopinnot sisältävät kaikille yhteiset matematiikan, mekaniikan, fysiikan, kemian sekä kielten ja viestinnän opinnot. Tekemäsi suuntautumisvalinnan myötä suoritat ammattiopintoja ja näiden kautta erikoistut oman alasi insinööriksi.

Aineopinnot konetekniikassa ovat tuotantopainotteisia. Pääset opinnoissasi suorittamaan projektiopintoina yritysten antamia toimeksiantoja, joissa selvität oikeita työelämään pohjautuvia ongelmia ja tehtäviä. Halutessasi sinulla on mahdollisuus lähteä työharjoitteluun tai opiskelemaan ulkomaille.

Auto- ja työkonetekniikan opinnot

SeAMKin auto- ja työkonetekniikan insinöörikoulutuksen kulmakiviä ovat modernit tilat ja laaja opetustarjonta. Auto- ja työkonetekniikan ammattiopinnoissa saat kosketuksen auton liikemekaniikkaan ja rakenteisiin, autoelektroniikan testaukseen ja menetelmiin. Autojen ja työkoneiden parissa pääset likaamaan kätesi, mutta myös analysoimaan autotekniikan laboratoriossa uusien teknologioiden avulla, miten asiat ratkaistaan.

Opinnoissaan käsitellään mm. dynamiikkaa, statiikkaa ja materiaali- ja lujuusoppia. Lisäksi tutustutaan tekniseen piirustukseen ja CADin käyttöön, joiden myötä sinusta tulee asiantunteva autoinsinööri.

Yrittäjähenkisyyttä voi aistia yritystoiminnan opinnoissa, joissa omasta auto- tai työkonealan yrityksestä unelmoivat saavat tietoa yrityksen perustamisesta.

Kone- ja tuotantotekniikan opinnot

SeAMKilla on käytössään huippuluokan koneilla ja laitteilla varustettu laboratorio, joka on käytettävissäsi käytännön harjoituksia varten. Laadukas opetus yhdistettynä moderneihin tiloihin tarjoavat inspiroivan ympäristön tutustua tuotantojärjestelmien ohjaukseen, valmistusmenetelmiin sekä robotiikkaan.

Ammattiopinnoissa perehdytään mm. tuotantotekniikkaan, koneensuunnitteluun, materiaalitekniikkaan ja yritystoimintaan. Syventäviä opintokokonaisuuksia voit suorittaa mm. automaatiojärjestelmistä, materiaalien suunnittelusta ja teknisestä mekaniikasta.

Kone- ja tuotantotekniikan monimuotototeutus

Oletko kiinnostunut saamaan konetekniikan insinöörin tutkinnon, mutta päivällä tapahtuva opiskelu ei sovi elämäntilanteeseesi? Haluatko kehittää itseäsi tai yritystäsi vai suunnitteletko työuran vaihtoa? SeAMKin koulutustarjonnassa löytyy mainio vaihtoehto saavuttaa tavoitteesi monimuoto-opintoina.

Konetekniikan monimuotokoulutus tapahtuu Seinäjoen Framilla. Opetusta on joka viikko torstai- ja perjantai-iltaisin sekä satunnaisesti lauantaina.

Monimuoto-opiskelijamme voivat käyttää Suomen kärkipään kone- ja tuotantotekniikan moderneja teollisen mittakaavan laboratorioitamme. Emme teetä sinulla oppistehtäviä ja kehittämisprojekteja kuvitteellisista tilanteista, vaan haluamme niiden hyödyntävän ennen kaikkea sinua ja yritystäsi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone- ja tuotantotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu


Talouselämä-lehden (33/2013) tekemän 25 ammattikorkeakoulun vertailun mukaan SeAMK on innovatiivinen korkeakoulu, jossa on tyytyväisiä opiskelijoita. Myös kansainvälisyydessä, opintojen edistymisessä ja työllistymisessä SeAMK on kymmen parhaan joukossa. Kaikilla kriteereillä SeAMK sijoittui vertailussa neljänneksi. SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit

Kone- ja tuotantotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.