Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Konetekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Konetekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Konetekniikan insinööri

Konetekniikan koulutus, monimuotototeutus

Konetekniikan koulutusohjelmasta valmistuttuasi sinulla on pääsy monipuolisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin kehittämään ja valmistamaan huipputuotteita sekä mahdollisuus työskennellä kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla.

Konetekniikan insinööri on tekijä, tuottaja ja suunnittelija suomalaiselle tekniikkaosaamiselle. Insinööri saa tuotteet kotimaisille markkinoille ja vientiin. SeAMKista valmistuvat auto- ja työkoneinsinöörit tai kone- ja tuotantotekniikan insinöörit omaavat kaikki valmiudet siirtyä sulavasti työelämän haasteisiin.

Konetekniikan monimuotototeutus

Oletko kiinnostunut saamaan konetekniikan insinöörin tutkinnon, mutta päivällä tapahtuva opiskelu ei sovi elämäntilanteeseesi? Haluatko kehittää itseäsi tai yritystäsi vai suunnitteletko työuran vaihtoa? SeAMKin koulutustarjonnassa löytyy mainio vaihtoehto saavuttaa tavoitteesi monimuoto-opintoina.

Konetekniikan monimuotokoulutus tapahtuu Seinäjoen Framilla. Opetusta on joka viikko torstai- ja perjantai-iltaisin sekä satunnaisesti lauantaina.

SeAMK:in monimuoto-opiskelijat voivat käyttää Suomen kärkipään kone- ja tuotantotekniikan moderneja teollisen mittakaavan laboratorioita. Oppimistehtävät ja kehittämisprojektit ovat suunniteltu hyödyntämään ennen kaikkea opiskelijaa. 

Opintojen sisältö

Kaikille yhteiset opinnot

Konetekniikan perusopinnot sisältävät kaikille yhteiset matematiikan, mekaniikan, fysiikan, kemian sekä kielten ja viestinnän opinnot. Tekemäsi suuntautumisvalinnan myötä suoritat ammattiopintoja ja näiden kautta erikoistut oman alasi insinööriksi.

Aineopinnot konetekniikassa ovat tuotantopainotteisia. Pääset opinnoissasi suorittamaan projektiopintoina yritysten antamia toimeksiantoja, joissa selvität oikeita työelämään pohjautuvia ongelmia ja tehtäviä. Halutessasi sinulla on mahdollisuus lähteä työharjoitteluun tai opiskelemaan ulkomaille.

Auto- ja työkonetekniikan opinnot

SeAMKin auto- ja työkonetekniikan insinöörikoulutuksen kulmakiviä ovat modernit tilat ja laaja opetustarjonta. Auto- ja työkonetekniikan ammattiopinnoissa saat kosketuksen auton liikemekaniikkaan ja rakenteisiin, autoelektroniikan testaukseen ja menetelmiin. Autojen ja työkoneiden parissa pääset analysoimaan autotekniikan laboratoriossa uusien teknologioiden avulla miten asiat ratkaistaan.

Opinnoissaan käsitellään mm. dynamiikkaa, statiikkaa ja materiaali- ja lujuusoppia. Lisäksi tutustutaan tekniseen piirustukseen ja CADin käyttöön, joiden myötä sinusta tulee asiantunteva autoinsinööri.

Yrittäjähenkisyyttä voi aistia yritystoiminnan opinnoissa, joissa omasta auto- tai työkonealan yrityksestä unelmoivat saavat tietoa yrityksen perustamisesta.

Kone- ja tuotantotekniikan opinnot

SeAMKilla on käytössään huippuluokan koneilla ja laitteilla varustettu laboratorio, joka on käytettävissäsi käytännön harjoituksia varten. Laadukas opetus yhdistettynä moderneihin tiloihin tarjoavat inspiroivan ympäristön tutustua tuotantojärjestelmien ohjaukseen, valmistusmenetelmiin sekä robotiikkaan.

Ammattiopinnoissa perehdytään mm. tuotantotekniikkaan, koneensuunnitteluun, materiaalitekniikkaan ja yritystoimintaan. Syventäviä opintokokonaisuuksia voit suorittaa mm. automaatiojärjestelmistä, materiaalien suunnittelusta ja teknisestä mekaniikasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Konetekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Konetekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, vastuullisuus,  ja yhteisöllisyyttä korostava SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 17 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut erinomaisia arvioita...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Konetekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Konetekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: