Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Kulttuurituottajan koulutus | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Kulttuurituottajan koulutus | päivätoteutus

Kulttuurituottajan koulutus

Kulttuurituottajan koulutus

Kulttuurituottaja on kulttuurialan multiosaaja, jonka asiantuntemus on suurta valttia kulttuuripalvelujen ja -tuotantojen toteuttamisessa. Kulttuurintuottaja ymmärtää taustatyön, käytännön työn ja luovuuden merkityksen onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kulttuurituottajan opinnot

Keskeisintä kulttuurituottajan AMK-opinnoissa on kokonaisvaltainen tuotantoprosessin hallinta. Ideoit, suunnittelet, toteutat, tuotat teknisesti sekä markkinoit ja viestit.

Kulttuuristen arvojen lisäksi kulttuurituottajan on osattava huomioida myös bisnes. Taloudellinen ajattelu luo pohjaa ymmärtää hinnoittelu, myynti ja markkinointi sekä tuotantotekniikan merkitys kulujen hallinnassa. Yhteistyö sidosryhmien kanssa kuuluu kulttuurituottajan työhön. Sidosryhmät ovat usein avainasemassa esimerkiksi rahoituksen, palveluiden ja sisältöjen sekä yhteistoiminnan kannalta.

Opiskelumenetelmissämme punaisena lankana on työelämän kanssa yhteistyössä toteutettavat tiimimuotoiset projektit ja toimeksiannot. Projektit mahdollistavat monialaisen yhteistyön sekä verkostoitumisen työelämän potentiaalisten työnantajien kanssa.

Ammatillisilla opinnoilla sekä työharjoittelun suuntaamisella ja uraohjauksella varmistetaan ammatillisen osaamisen syvyys.  Opiskelun aikana sinulla on turvallisen ja inspiroivan ympäristön mahdollisuudet kokeilla ja testata ideoita.

Opinnoissa ei valita varsinaista erikoistumisalaa, vaan voit oppimistehtävien, työpajatyöskentelyn, projektien ja työharjoittelun kautta syventää tai laajentaa niitä kulttuurin osa-alueita, joista olet erityisesti kiinnostunut. Näin ollen oman urapolkusi suunnittelu kulkee mukana koko opintojen ajan.

Kulttuurituottaja työelämässä

Valmistunut kulttuurituottaja osaa tuottaa kulttuurisia sisältöjä ja tuotantoja eri kohderyhmille kannattavasti. Tuotannot voivat olla tapahtumia, mediatuotteita, kampanjoita sekä kulttuurisia palvelutuotteita alasta riippumatta.

Kulttuurituottajan työ käynnistyy aina asiakkaiden tarpeiden selvittämisestä. Tällaisia monipuolisia asiantuntijoita yritykset ja yhteisöt tarvitsevat. Tutkinnon jälkeen tiesi voi viedä esimerkiksi kulttuuripalveluja tarjoavan järjestön markkinointiin ja viestintään tai voit päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja yritystapahtumia tuottavaan organisaatioon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kulttuurituottajan koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kulttuurituottaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kulttuurituottajan koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, vastuullisuus,  ja yhteisöllisyyttä korostava SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 17 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut erinomaisia arvioita...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Kulttuurituottajan koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opi itsesi elämässä eteenpäin

Kymenlaakson opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto, jossa voit opiskella lukukauden tai lukuvuoden.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kulttuurituottajan koulutus | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: