Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 3,5 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloitus: Syksyllä
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Seinäjoki
Koulutustyyppi: AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus

Tradenomi

Liiketalouden koulutus, monimuotototeutus

Kiinnostaako liike-elämä? Onko numeroiden käsittely sinulle luontaista? Haluatko auttaa asiakasta saamaan parasta mahdollista palvelua? Liiketaloudessa on kyse juuri näistä.

Tradenomi AMK -koulutus on sinua varten, joka olet kiinnostunut bisneksestä, kenties oman yrityksen perustamisesta tai ylipäätänsä johtamisesta. SeAMKissa pääset myös sisälle taloushallinnon elämään sekä markkinoinnin pyörittämiseen ja käytännön tekemiseen.

Tradenomiopintojen sisältö

Liiketalouden opinnot tarjoavat opiskelijoille kattavan osaamisen markkinointiin, taloushallintoon, digitaaliseen liiketoimintaan sekä johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Nämä neljä osaamisaluetta tarjoavat mahdollisuuden kehittyä laaja-alaiseksi liiketalouden asiantuntijaksi.

Opintoihin kuuluu erilaisia harjoitustöitä, yritysvierailuja ja -projekteja. Lisäksi luennoimassa käy vierailevia tähtiä työelämästä. Opiskelijoilla on tilaisuus olla mukana yritysprojekteissa ja toteuttamassa yritysmaailman toimeksiantoja.

Valinnaiset opinnot tarjoavat tukea markkinoinnin, taloushallinnon, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen osaamiselle. Valinnaisista opinnoista on mahdollista ottaa mukaan opintojen mausteeksi esimerkiksi kuvankäsittelyä, verkkoliiketoimintaa tai asuntokauppaa. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima eri kieliopintoja, kuten esimerkiksi englantia, espanjaa, kiinaa, ruotsia, saksaa ja venäjää.

Monimuoto-opiskelun toteutus

Tradenomin tutkinto voidaan suorittaa työn ohessa monimuoto-opiskeluna. Opetusta järjestetään tällä hetkellä Seinäjoella, Kauhavalla ja Kauhajoella. Monimuoto-opiskelu suoritetaan yleensä kolmessa vuodessa. Opiskeluun sisältyy itsenäistä opiskelua ja etätehtäviä. Lähiopetustunnit käydään Seinäjoen joka toinen viikko maanantaista torstaihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu


Talouselämä-lehden (33/2013) tekemän 25 ammattikorkeakoulun vertailun mukaan SeAMK on innovatiivinen korkeakoulu, jossa on tyytyväisiä opiskelijoita. Myös kansainvälisyydessä, opintojen edistymisessä ja työllistymisessä SeAMK on kymmen parhaan joukossa. Kaikilla kriteereillä SeAMK sijoittui vertailussa neljänneksi. SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit

Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...