Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravitsemispalvelujen koulutus | restonomi | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 3,5 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloitus: Kysy lisätietoa
   
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Paikkakunta: Seinäjoki

Ravitsemispalvelujen koulutus | restonomi | päivätoteutus

Restonomi

Ravitsemispalvelujen koulutus

Restonomi (AMK) on ravitsemis- ja matkailualan ammattilainen, joka ei kaihda tarttumista kauhan varteen. Vastavuoroisesti restonomi ei epäröi vastuunottamista johtaessaan tiimiään kohti herkullisia makunautintoja.

Restonomina et laita vain ruokaa, vaan syvennät tietojasi omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Tarjolla on muun muassa opintoja ravitsemuksesta, palveluliiketoiminnan ja ruokapalvelujen kehittämisestä.

Opintojen tavoite

Valmistuttuasi tunnet ruoan läpikotaisin. Hallitset sen kokemuksellisuuteen, taloudellisuuteen, terveellisyyteen ja turvallisuuteen liittyvät näkökulmat. Restonomiopinnoissa otat haltuun koko ruokaketjun pellolta pöytään.

Perusopintojen ohella pääset jo heti ensimmäisenä vuotena työskentelemään opetusravintola Prikassa käytännön tehtävissä. Prikassa pääset toisena opiskeluvuotena suunnittelemaan muiden restonomiopiskelijoiden kanssa brunsseja tai teemailtoja opiskelijoille, henkilökunnalle ja muille asiakkaille.

Vapaus valita näkyy myös täydentävissä opinnoissa. Kielten, kuten espanjan, saksan tai venäjän osaaminen, auttaa kommunikoimaan asiakkaiden kanssa, mutta myös ymmärtämään eri ruokakulttuureja. Bisnesosaamisen opiskelu taas auttaa esimiestehtävissä tai omaa yritystä perustettaessa.

Restonomi työelämässä

Restonomin tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä esimies- ja johtotason työtehtävissä. Moni restonomeista on myös perustanut oman yrityksen. Oppilaiden työllistymistä on tukenut heidän monipuolinen työkokemuksensa ja yrittäjähenkisyytensä.

Tavallisimpia työllistäjiä ovat ravintoloiden, henkilöstöravintoloiden ja julkisen sektorin keittiöiden (esim. koulut ja sairaalat) esimies- ja asiantuntijatehtävät. Lisäksi yhä enenevässä määrin työllistävät erilaiset henkilöstövuokraukseen ja matkailu- ja elämysteollisuuteen liittyvät yritykset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravitsemispalvelujen koulutus | restonomi | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Ravitsemispalvelujen koulutus | restonomi | päivätoteutus.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu


Talouselämä-lehden (33/2013) tekemän 25 ammattikorkeakoulun vertailun mukaan SeAMK on innovatiivinen korkeakoulu, jossa on tyytyväisiä opiskelijoita. Myös kansainvälisyydessä, opintojen edistymisessä ja työllistymisessä SeAMK on kymmen parhaan joukossa. Kaikilla kriteereillä SeAMK sijoittui vertailussa neljänneksi. SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi