Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruokaketjun kehittäminen | insinööri | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: Noin 2 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloitus: Syksyllä
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Seinäjoki
Koulutustyyppi: Ylemmät AMK-tutkinnot

Ruokaketjun kehittäminen | insinööri | YAMK

Ruokaketjun kehittäminen, insinööri

Ruokaketjun kehittäminen, insinööri

Ruokaketjun kehittämisen ylempi AMK-koulutus on suunnattu yhteisesti agrologeille, bio- ja elintarviketekniikan insinööreille sekä restonomeille.

Koulutuksessa innovoit ja tutkit eri menetelmin ruokaketjua päämääränäsi hyödyntää laaja-alaista ymmärtämystäsi omassa työssäsi. Annamme sinulle myös valmiudet kohdata uusia haasteita ja toimia alallasi asiantuntija- ja johtotehtävissä, luotsaten menestyksellä yritystä vastuutehtävissä.

Opinnoissa liityt ruokaketjun kehittämisen uudenlaiseen osaajaryhmään jossa osa opinnoista suoritetaan monialaisissa ryhmissä. Niissä voi olla agrologiopiskelijoden lisäksi insinööri- ja restonomiopiskelijoita. Opit tuntemaan ruokaketjun eri vaiheita ja kehität omaa asiantuntijuuttasi ruokaketjun toimijana.

Koulutuksen sisältö

Opinnoissa perehdyt tutkimus- ja kehittämismenetelmiin, ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin sekä strategiseen johtamiseen.

Insinööri (ylempi AMK) -opinnoissa paneudutaan erityisesti ruokatuotannon prosessien kehittämiseen.

Tutkinto-ohjelman laajuus on agrologeilla sekä insinööreillä 60 opintopistettä ja restonomeilla 90 opintopistettä. Opinnäytetyön laajuus on 30 op. Opinnäytetyö liittyy työelämän kehittämiseen ja voit kohdentaa sen haluamallesi alueelle. Opinnäytetyön rooli on ylemmässä amk-tutkinnossa keskeinen ja sen tekeminen tai sitä tukevat opinnot aloitetaan heti opintojen alkuvaiheessa.

Valinnaisissa opinnoissa voit syventää osaamistasi tarjolla olevista aiheista.

Koulutuksen toteutus monimuoto-opintoina työn ohessa

Ruokaketjun kehittämisen ylempi AMK-tutkinto on mahdollista suorittaa työn ohessa. Tutkinnon suorittamisen kesto riippuu siitä, kuinka suoritat opinnäyteprosessisi. Pääasiassa opiskelijamme ovat valmistuneet 2 – 3 vuodessa.

Lähiopetus järjestetään Seinäjoella Frami Kampuksella. Lähiopetusta on yleensä kaksi päivää kerrallaan. Opetus järjestetään 2 – 4 viikon välein elokuusta toukokuun loppuun.

Lähiopetusjaksojen ulkopuolella suoritat syventäviä tehtäviä, joissa pääset soveltamaan lähiopetuksessa oppimaasi tietoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruokaketjun kehittäminen | insinööri | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ruokaketjun kehittäminen | insinööri | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu


Talouselämä-lehden (33/2013) tekemän 25 ammattikorkeakoulun vertailun mukaan SeAMK on innovatiivinen korkeakoulu, jossa on tyytyväisiä opiskelijoita. Myös kansainvälisyydessä, opintojen edistymisessä ja työllistymisessä SeAMK on kymmen parhaan joukossa. Kaikilla kriteereillä SeAMK sijoittui vertailussa neljänneksi. SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit

Ruokaketjun kehittäminen | insinööri | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.