Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruokaketjun kehittäminen | insinööri | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: Noin 2 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloitus: Tiedustele oppilaitokselta
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Seinäjoki
Koulutustyyppi: Ylemmät AMK-tutkinnot

Ruokaketjun kehittäminen | insinööri | YAMK

Ruokaketjun kehittäminen, insinööri

Ruokaketjun kehittäminen, insinööri

Ruokaketjun kehittämisen ylempi AMK-koulutus on suunnattu yhteisesti agrologeille, bio- ja elintarviketekniikan insinööreille sekä restonomeille.

Koulutuksessa innovoit ja tutkit eri menetelmin ruokaketjua päämääränäsi hyödyntää laaja-alaista ymmärtämystäsi omassa työssäsi. Annamme sinulle myös valmiudet kohdata uusia haasteita ja toimia alallasi asiantuntija- ja johtotehtävissä, luotsaten menestyksellä yritystä vastuutehtävissä.

Opinnoissa liityt ruokaketjun kehittämisen uudenlaiseen osaajaryhmään jossa osa opinnoista suoritetaan monialaisissa ryhmissä. Niissä voi olla agrologiopiskelijoden lisäksi insinööri- ja restonomiopiskelijoita. Opit tuntemaan ruokaketjun eri vaiheita ja kehität omaa asiantuntijuuttasi ruokaketjun toimijana.

Koulutuksen sisältö

Opintoihin kuuluu kaikille yhteisiä perusopintoja (15 op), joissa perehdytään tutkimus- ja kehittämismenetelmiin sekä ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin.

Ammatillisia syventäviä opintoja on restonomeilla 45 opintopistettä ja agrologeilla sekä insinööreillä 15 opintopistettä. Insinööri- ja restonomiopinnoissa perehdyt prosessiosaamiseen ja/tai ravitsemusosaamiseen. Pääset myös vastaamaan ruokaketjun markkinointikysymyksiin. Osaamiseen ja kysymyksiin syvennyt oman ammattikorkeakoulututkintosi ja kiinnostuksesi mukaan. Agrologin syventävissä opinnoissa paneudut erityisesti strategiseen johtamiseen ja maatilan liiketoimintaosaamiseen.

Valinnaisissa opinnoissa tutustutaan ruokaketjun kehittämisen yksityiskohtiin ja erikoisalueisiin. Opetustarjonnasta löytyy myös opintojaksoja, jotka käsittelevät asiakasnäkökulmaa ja laadun kehittämistä. Opinnäytetyö (30 op) kohdennetaan haluamallesi alueelle tai voit myös nivoa sen yhteen työtehtäviesi kanssa. Näin opinnäytetyösi on tilaisuus kehittää itsesi lisäksi myös työpaikkaasi. Sen tekeminen aloitetaan heti opintojen alkuvaiheessa.

Koulutuksen toteutus monimuoto-opintoina työn ohessa

Ruokaketjun kehittämisen ylempi AMK-tutkinto on mahdollista suorittaa työn ohessa. Tutkinnon suorittamisen kesto riippuu siitä, kuinka suoritat opinnäyteprosessisi. Pääasiassa opiskelijamme ovat valmistuneet 1,5 – 3 vuodessa.

Lähiopetus järjestetään Seinäjoella Frami Kampuksella. Lähiopetusta on yleensä kaksi päivää kerrallaan. Opetus järjestetään 2 – 4 viikon välein syyskuusta toukokuun loppuun.

Lähiopetusjaksojen ulkopuolella suoritat syventäviä tehtäviä, joissa pääset soveltamaan lähiopetuksessa oppimaasi tietoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruokaketjun kehittäminen | insinööri | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ruokaketjun kehittäminen | insinööri | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu


Talouselämä-lehden (33/2013) tekemän 25 ammattikorkeakoulun vertailun mukaan SeAMK on innovatiivinen korkeakoulu, jossa on tyytyväisiä opiskelijoita. Myös kansainvälisyydessä, opintojen edistymisessä ja työllistymisessä SeAMK on kymmen parhaan joukossa. Kaikilla kriteereillä SeAMK sijoittui vertailussa neljänneksi. SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit

Ruokaketjun kehittäminen | insinööri | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.