Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitajakoulutus | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 3,5 vuotta
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloitus: Kysy lisätietoa
   
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Paikkakunta: Seinäjoki

Sairaanhoitajakoulutus | päivätoteutus

Sairaanhoitajakoulutus

Sairaanhoitajakoulutus

Koulutuksesta valmistuneet toimivat terveydenhoitotyön asiantuntijoina työyhteisöissä. Sairaanhoitajien tehtävänä on yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen terveyden edistäminen ja ylläpitäminen, sairauksien ehkäisy, sairaanhoito ja kuntoutus. Koulutus täyttää EU-maissa vaadittavat ammattia koskevat direktiivit, mikä mahdollistaa työskentelyn sairaanhoitajana EU-maissa.

Sairaanhoitajan opinnot

Sairaanhoitajan (AMK) koulutuksessa opiskelijat saavat tutkittuun tietoon ja käytännön hoitotaitoihin perustuvan hoitotyön ja terveydenhoitotyön ammatillisen osaamisen. Osan opinnoista voi suorittaa ulkomailla.

Opintoihin sisältyy lähiopetusta ja itsenäistä opiskelua yksin tai pienryhmissä. Lähiopetus toteutetaan luento-opetuksena, yhteistoiminnallisena opiskeluna, virtuaaliopintoina, luokkatilanteessa tapahtuvana harjoitteluna, seminaariopiskeluna, opintokäynteinä ja opintomatkoina. Osa opetuksesta on englanniksi. Opiskelijat harjoittelevat hoitotyön tai terveydenhoitotyön työympäristöissä tai projekteissa 50 viikkoa. 


Sairaanhoitaja työelämässä

Koulutus oikeuttaa toimimaan laillistettuna sairaanhoitajana. Sairaanhoitajat työskentelevät asiantuntijoina esimerkiksi perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa, sosiaalihuollossa sekä yksityisellä sektorilla, yrityksissä, järjestöissä ja yhdistyksissä. Sairaanhoitajat voivat työskennellä myös yrittäjänä sekä kansainvälisissä tehtävissä. 

Sairaanhoitajalla on valmiudet toimia laajaa hoitotyön osaamista vaativissa suunnittelu-, toteutus-, ja kehittämistehtävissä. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Sairaanhoitajan toimintaa ohjaavat hoitotyön arvot, eettiset periaatteet, voimassa olevat säädökset ja ohjeet sekä sosiaali- ja terveyspoliittiset linjaukset. 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella sairaanhoitajaksi myös monimuotokoulutuksessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitajakoulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | päivätoteutus.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu


Talouselämä-lehden (33/2013) tekemän 25 ammattikorkeakoulun vertailun mukaan SeAMK on innovatiivinen korkeakoulu, jossa on tyytyväisiä opiskelijoita. Myös kansainvälisyydessä, opintojen edistymisessä ja työllistymisessä SeAMK on kymmen parhaan joukossa. Kaikilla kriteereillä SeAMK sijoittui vertailussa neljänneksi. SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi