Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sairaanhoitaja | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Sairaanhoitaja | päivätoteutus

SeAMKin Sairaanhoitaja (AMK) -koulutuksessa opit suunnittelemaan, toteuttamaan, arvioimaan ja kehittämään terveyttä edistävää, sairauksia ehkäisevää ja parantavaa sekä kuntouttavaa hoitotyötä. Koulutus täyttää Euroopan unionin direktiivin (2013/55/EU) vaatimukset ammattipätevyyden tunnustamisesta. Sairaanhoitajan ammatti on mielekäs ja merkityksellinen ammatti, jossa vaaditaan itsenäistä ja vastuullista päätöksentekokykyä perustuen alan tutkittuun tietoon- ja taitoperustaan. Ammatissa tarvitaan ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Oma persoonasi on tärkeä työkalu työskennellessäsi eri ikäisten asiakkaiden, heidän läheistensä ja moniammatillisen tiimin kanssa terveyttä edistäen.

Koulutuksessa tietosi ja taitosi karttuvat teorian, harjoittelun ja oman ammatillisen kasvusi myötä. Koulutuksessa perusopinnot tukevat sekä opiskeluasi että alalle kehittymistäsi. Ammatillisissa opinnoissa on sekä alan teoriaopintoja että harjoittelua. Teoriaopintoja toteutamme vaihtelevin opetusmenetelmin sekä lähiopetuksena että verkko-opintoina. Koulutukseen kuuluvat harjoittelujaksot erilaisissa hoitotyön toimintaympäristöissä. Harjoittelut ovat aina ohjattua harjoittelua. Lisäksi opiskelijat harjoittelevat hoitotyön taitojaan Kampuksemme moderneissa harjoitus- ja simulaatioluokissa asiantuntijaopettajiemme ohjauksessa. Sinulla on mahdollisuus ura- ja opinto-ohjaukseen opintojesi aikana. Kansainvälisyys kuuluu opintoihisi joko kotikansainvälisyyden tai esimerkiksi ulkomailla suoritettavien vaihto-opintojen kautta.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Kevät

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kuulut yhteensä 5000 seamkilaisen joukkoon. SeAMKissa on vahva yhteisöllisyys ja me-henki. Vuorovaikutus opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken on helppoa. Meillä on tekemisen meininki! Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. Tämä todentaa hyvin...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu