Sivuston käyttötapa: Mobiili

Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Kevät
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus

Terveydenhoitaja

Terveydenhoitajakoulutus

Sykkiikö sydämesi terveydelle ja eettisyydelle? Tunnetko ihmisten auttamisen ja tukemisen olevan sinun juttusi? Jos vastasit kyllä, terveydenhoitajana toimiminen on kuin luotu sinulle.

SeAMKin terveydenhoitajan opinnoissa opit ennaltaehkäisemään, edistämään ja ylläpitämään terveyttä, sekä hoitamaan ja kuntouttamaan sairastuneita. Terveydenhoitajana saat ajatella kriittisesti, tehdä itsenäisesti päätöksiä ja ottaa vastuuta. Sinulla on mahdollisuus auttaa asiakastasi tämän oman hyvinvoinnin parhaaksi!

Terveydenhoitajan opinnot

Terveydenhoitajan AMK-opinnoissa keskiössä ovat ihmislähtöinen toiminta ja työelämän sairaanhoitajalla asettamat vaatimukset. Päämääränä on, että valmistuttuasi hallitset yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen terveyden edistämisen ja ylläpitämisen. Osaat myös ehkäistä asiakkaidesi sairauksia ja kuntouttaa asiakkaita heidän jo sairastuttuaan.

SeAMKin terveydenhoitajan opintotarjonta sisältää laajan kokoelman hoitotyöhön, lääkehoitoon, eettisyyteen, vuorovaikutukseen ja johtamiseen sekä päätöksentekoon liittyviä opintoja. Teknologian hyödyntäminen hoitotyössä on myös yksi opintojen keskeisimpiä alueita. Teknologiaan pääset tutustumaan esimerkiksi kursseilla "Terveys sosiaali- ja terveyspalveluissa" sekä "Terveysteknologia ja digitaalisuus hoitotyössä".

Terveydenhoitaja työelämässä

Sosiaali- ja terveysala on hyvin työllistävä ala. Asiakkaiden voimavarojen kehittäminen, itsehoito ja kyky elää terveellisesti ovat alan kulmakiviä. Terveydenhoitoalalla on tilaa uusille ideoille, innovaatioille ja ratkaisuille, joiden kautta sinun on myös mahdollista kehittää itseäsi työntekijänä tai yrittäjänä. Suomalainen osaaminen on haluttua myös kansainvälisesti. Koulutuksen mahdollistama työskentely EU-maissa tarjoaa yhden vaihtoehtoisen portin työllistyä terveydenhoitajaksi.

Terveydenhoitajaksi valmistuneet opiskelijat tekevät työtä neuvoloissa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, työterveyshuollossa, avosairaanhoidon vastaanotoilla ja ikääntyneiden palveluissa. Tutkinto on tarjonnut opiskelijoille polun myös erilaisiin yhteisöihin, järjestöihin sekä koulutus- ja projektitehtäviin. Osan polku on vienyt itsenäiseksi yrittäjäksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaamme ja hakuohjeisiin. SeAMK oli vuoden 2020 valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyssä (AVOP) Suomen paras ammattikorkeakoulu. Upea kampus luo hyvät puitteet opiskelulle. Monet opiskelijamme...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: