Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistäminen

Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Yhteenveto
3–4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Helsinki
Lukiot ja erikoislukiot

Ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistäminen

Kaksoistutkinto

Ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistäminen

Stadin ammattiopistossa voit suorittaa ammatillisten opintojen rinnalla lukio-opintoja päivä- tai iltaopiskeluna. Jos haluat suorittaa ylioppilastutkinnon, sinun on opiskeltava vähintään neljää kirjoitettavaa lukioainetta. Lukio-opintojen toteutus suunnitellaan osana henkilökohtaista opiskelusuunnitelmaasi.

Edellä mainittujen opintojen yhdistäminen antaa sinulle erinomaiset valmiudet jatkaa opintojasi korkeakoulussa tai siirtyä työelämän tehtäviin omalla ammattialallasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistäminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kun sinut on valittu Stadin ammattiopiston opiskelijaksi, voit hakea lukio-opintoihin opiskelupaikan vastaanottoilmoituksen yhteydessä. Kaksoistutkinto-opinnot edellyttävät peruskoulun päättötodistuksen lukuaineissa vähintään 7 keskiarvoa. Jos kaksoistutkinto-opintoihin hakevien määrä ylittää aloituspaikkojen määrän, lopullinen valinta tapahtuu hakijoiden koulumenestyksen perusteella. Valintatulos ilmoitetaan hakijoille elokuussa ennen opintojen alkua.

Tutkinto / todistus

Opiskelija suorittaa ammatillisen perustutkinnon ja ylioppilastutkinnon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistäminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin...


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Arvioinnit

Ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistäminen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.