Ammatillinen koulutus

Speedway to work | hiusala

Stadin AO, Useita paikkakuntia
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Speedway to work | hiusala

Onko sinulla jäänyt hiusalan perustutkinto tai hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto kesken? Työskenteletkö kampaajan tai parturin tehtävissä, mutta sinulta puuttuu tutkinto?

Stadin AO tarjoaa mahdollisuuden suorittaa perustutkinto hyödynytäen kaikkea sinulla jo olevaaosaamista puuttuvan osaamisen hankkimisessa. Jokaiselle opiskeiljalle luodaan oman näköinen ja opiskelijan tarpeisiin sopiva suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi.Puuttuva osaaminen hankitaan pääosin työelämässä ja eri oppimisympäristöjä hyödyntäen.

Speedway to work -malli on loistava mahdollisuus kaikille, jotka haluavat suorittaa puuttuvan hiusalan tutkinnon tai saada kesken jääneen tutkinnon suoritettua. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Speedway to work | hiusala, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Suomi
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutus on tarkoitettu hiusalan tehtävissä työskenteleville (kampaaja, parturi), joilta puuttuu alan ammatillinen perustutkinto.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Speedway to work | hiusala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Stadin AO
Hattulantie 2
00550 Helsinki

Stadin AO

Stadin AO on Suomen suurin ammatillista koulutusta tarjoava oppilaitos. Meillä opiskelee noin 22 000 nuorta ja aikuista. Teemme monipuolista koulutusyhteistyötä myös organisaatioiden kanssa. Stadin AO:ssa voi opiskella lähes 30 eri tutkintoon ja hankkia osaamista yli 50 ammattiin. Oppilaitoksen kaikki 14 toimipaikkaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu