Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit STS Kielimatkat:sta

Keskiarvo: 4,9

Perustuu 12 arviointiin

Petra
Sain kymmeniä uusia ystäviä ja älyttömästi uusia kokemuksia!
Petra Mälkiäinen
Huippu ohjaajat ja muutenkin huippu tyyppejä! Kaikki sujui loistavasti ja ohjelma oli suunniteltu hyvin.
Mimmi
Oli matkalla jossa ei ollut luokkaopetusta vaan kieltä opittiin käyttämään jokapäiväisissä tilanteissa ja se oli mahtavaa!!!
Michelle
Koko matka oli hyvin suunniteltu ja meidän liideri oli todella mukava! Siellä oli tarpeeksi vapaata aikaa, mutta myös tarpeeks ohjelmaa nii ei tullut tylsiä hetkiä.
Ella
Olin kesällä kielimatkalla Los Angelesissa. Matka oli aivan uskomaton, en tule ikinä unohtamaan sitä!
Erika
Olin 2017 Brightonissa kielimatkalla, ja se oli paras kesä koko elämässäni!
Jenna Lintala
Koulutus oli mielestäni hyvää ja hyvin organisoitua. Tunnit olivat hyödyllisiä sujuvamman puheen kehittämiselle. Tunneilla keskusteltavat aiheet olivat myös sopivan ajankohtaisia.
Jessica
Olen ollut STS:n kautta kahdella kielimatkalla Yhdysvalloissa. Molemmat reissut olivat unohtumattomia sukelluksia maan kulttuuriin ja englannin kieleen uusia kavereita unohtamatta.
Inka
Vietin ihanan kielimatkan Brightonissa kesällä 2016 ja sain ystäviä keiden kanssa olen vieläkin yhteyksissä kuin myös isäntäperheeni ❤️ Kasvoin ihmisenä ja sain paljon itseluottamusta.
Iida
STSn järjestämä kielimatka oli yksi elämäni parhaista kokemuksista! Kieltä oppii parhaiten ympäristössä, jossa sitä kuulee jatkuvasti. Ihania muistoja, uusia kokemuksia sekä kohentunut kielitaito.
Lauri
Varmasti opettaa kaikille itsestään jotain
Amanda
Koulutus oli mahtava, kun sain kokea niin mahtavia elämyksiä kavereiden kanssa. Opetus oli laadukasta ja oppi englannin kielestä sen rinnalla tunneilla, kun sitä puhui samalla sekä kuuli.
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi