Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Psykologin koulutus englanniksi Madridissa

Study for a better future
Yhteenveto
4 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Madrid
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Video

Universidad Europea

Psykologin koulutus englanniksi Madridissa

Study for a better future

Psykologin koulutus englanniksi Madridissa

Opiskele psykologiaa Espanjan suurimmassa yksityisessä yliopistossa! Hakemalla psykologin koulutukseen Study for a better futuren kautta sinun ei tarvitse murehtia mistään. Saat täysin maksutonta apua hakuprosessin jokaisessa vaiheessa aina siihen päivään asti, jolloin opintosi alkavat ja maksat vain yliopistomaksut. Study for a better futurella on kosolti kokemusta opiskelujen järjestämisestä ulkomailla ja saat henkilökohtaista opastusta kokeneelta opintoneuvojalta.

Opintojen painopiste

Koulutus painottaa vahvasti käytäntöä. Aktiivinen opiskelu tapahtuu esimerkiksi simulaatioharjoitusten avulla. Opintoihin sisältyy yli 600 tuntia käytännön työskentelyä ja pääset kolmannen opiskeluvuoden jälkeen seuraamaan psykologien työtä oikeiden asiakkaiden parissa.

Yliopisto tarjoaa ensimmäisenä Espanjassa työskentelyä sekaryhmissä, joissa on opiskelijoita muilta terveydenhoidon aloilta. Tämä antaa sinulle ainutlaatuisen käsityksen vuorovaikutuksesta muiden ammattiryhmien kanssa.

Opiskele Espanjassa – seikkailunhaluisille ihmisille

300 aurinkoisen päivän, mukavien ihmisten ja espanjalaisen kulttuurin lisäksi sinulle tarjotaan opiskelupaikka yliopistossa, joka kuuluu yli 66 yliopiston ja 675 000 opiskelijan kansainväliseen verkostoon. 

Madridin nykyaikaisella kampuksella on yli 16 000 opiskelijaa ja sinulla on paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia: voit urheilla monipuolisesti ja kokea opiskelijaelämää, jota et tule koskaan unohtamaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologin koulutus englanniksi Madridissa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

  • Lukion päättötodistus käännettynä englanniksi tai arvosanat kahdelta ensimmäiseltä vuodelta
  • Kopio passista

Täytä yhteydenottolomake saadaksesi tietoa koulutuksesta ja yliopistosta. Study for a better future auttaa sinua kaikessa mahdollisessa.

Tutkinto / todistus

Kandidaatintutkinto. Jotta voit työskennellä psykologina, sinun on opiskeltava maisteriksi. Universidad Europea Madrid tarjoaa myös maisterin tutkinnon.

Kustannukset

Lisätietoa kustannuksista saat Study for a better futuren sivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologin koulutus englanniksi Madridissa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Study for a better future

Study for a better future

Study for a better future tarjoaa kansainvälisiä yliopistokoulutuksia englanniksi ympäri Eurooppaa sekä Pohjois-Amerikassa.  Study for a better futuren palvelut ovat maksuttomia ja tavoitteena on, että hakija löytää itselleen parhaiten sopivan koulutuksen ja opiskelukaupungin! Hakijaa tuetaan hakemusasioissa sekä tarjotaan neuvontaa ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Study for a better future ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Study for a better future

Avda. Aragon, 30 – Planta 8 EDIFICIO EUROPA
46021 Valencia

 Näytä puhelinnumero
studyforabetterfuture.com


Arvoinnit
Arvioinnit
Psykologin koulutus englanniksi Madridissa ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

100 % psykalle!

Valmennuskeskuksen kurssilaiset täyttivät kaikki Helsingin, Turun, Tampereen ja Jyväskylän yliopistojen psykologian valintakoepaikat vuonna 2020.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: