Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

oppilaitosesittely

Estonian Business School EBS

Estonian Business School on vuonna 1988 Tallinnassa perustettu yksityinen yliopisto, jossa voi opiskella kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja liiketalouden, julkishallinnon sekä tietotekniikan aloilla. Kesällä 2011 Estonian Business School perusti sivutoimipisteen Helsinkiin. Ruoholahden Technopoliksessa sijaitsevassa EBS Helsingissä opiskelee tällä hetkellä noin 300 opiskelijaa.

Opiskelu Estonian Business Schoolissa tapahtuu täysin englannin kielellä. Opettajina toimivat EBS:n omat sekä vierailevat professorit ympäri maailmaa. Opiskelu Estonian Business Schoolissa on monipuolista, vaihtelevaa ja joustavaa. Perinteistä luentopainotteista opetusta on vähemmän, mutta sen sijaan ryhmätöitä ja verkko-opiskelua enemmän.

EBS:n koulutustarjonta

Estonian Business Schoolin koulutustarjonnasta löytyvät seuraavat englanninkieliset koulutusohjelmat:

Kandidaatin tutkinnot:

EBS Helsingin kandidaattiohjelma kestää 3,5 vuotta ja maisteriohjelma 2 vuotta. Kandidaattiohjelmasta on mahdollisuus jatkaa suoraan EBS:n omaan maisteriohjelmaan, joko Helsingissä tai Tallinnassa. Helsingissä maisteriohjelmaa on järjestetty vuodesta 2015 lähtien.

Miksi opiskella Estonian Business Schoolissa?

  • Voit suorittaa opintosi englannin kielellä ja opintojen aikataulut mahdollistavat opintojen ja työn yhdistämisen.
  • Saat henkilökohtaista palvelua: jokaisella opiskelijalla on henkilökohtainen opintokonsultti, joka auttaa opintojen suunnittelussa.
  • Opiskelijaelämästä huolehtivat erilaiset opiskelijajärjestöt, kuten Helsingin oma opiskelijayhdistys, HEBS.
  • Vaihto-opintomahdollisuuksia on monia: EBS:lla on yli 60 yhteistyöyliopistoa ympäri maailmaa.
  • Kaikki opinto-ohjelmat on akkreditoitu ja oppilaitoksesta valmistuneet opiskelijat saavat EBS:n virallisen todistuksen.

Haluatko lisätietoa Estonian Business Schoolin koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Estonian Business Schoolin koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Estonian Business Schoolille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


In English

Estonian Business School is a private university located in Tallin, Estonia and Helsinki, Finland. EBS offers Bachelor's, Master's and Doctorate level study programs in the field of business administration, public administration and information technology management. For more information about EBS, please feel free to submit an information request below.

Näytä kaikki oppilaitoksen koulutukset

Koulutukset - Estonian Business School EBS

Videoesittely

EBS Master's programmes.

   

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Estonian Business School EBS? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kategoriat

Kauppatiede / Liiketalous

   Kansainvälinen liiketoiminta
   Johtaminen

Kielet / Kirjallisuus

Studies in English


Estonian Business School EBS yhteystiedot

Estonian Business School EBS

Lauteri 3
10114 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.ebs.ee


Arvostelut

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 11 arviointiin

Mr. International
(5)
EBS is a good university. The school gave me an opportunity to participate in the Erasmus + programme and I spent my exchange semester at Università Bocconi which is one the best universities in the world. I would recommend this school if you are interested in Business and especially International Business Administration. While I was at EBS, I m...
Näytä kokonaan
Future Financial Analyst
(5)
The school is great, lectures are broad and very well structured. Tallinn is a good town and the location of our school is perfect. Ei voi muuta sanoa kun, että nautin kaikesta mitä koulu on minulle tarjonnut.
Alumni-jo
(4)
Lopputyöprosessi on erittäin vaativa kokonaisuus. Ohjaus olisi voinut olla parempaa, mutta se täytti sille asetetut kriteerit. Maisterityöltä vaaditaan huomattavan paljon enemmän kuin kandidaattityöltä ja se on yleisesti ottaen tasokkaampi kuin vastaavat Suomessa. EBS haluaa näin suojella omaa mainettaan nostamalla kriteerit korkeiksi. Lopputyöh...
Näytä kokonaan
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Estonian Business School EBS täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 11 arviointiin