Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Kandi- ja maisteriohjelmat
4,8 (9 Arvioinnit)

Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration

Estonian Business School EBS, paikassa Tallinna
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Haku käynnissä
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Haku käynnissä
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Video presentation

Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration

Koulutusohjelma on tarkoitettu talouden ja kaupan alasta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat hankkia tarvittavat tiedot ja taidot työskennelläkseen kansainvälisessä yrityksessä tai julkisella sektorilla johtajana tai asiantuntijana. Koulutusohjelmassa voit erikoistua rahoitukseen ja laskentatoimeen tai markkinointiin ja viestintään ja kehittää samalla englannintaitosi ammattimaiselle tasolle.

Tutkinnon laajuus on 180 opintopistettä ja koulutusohjelmalla on korkein kansainvälinen tunnustus eli EPAS-akkreditointi.

Koulutus tarjoaa laajat tiedot taloustieteestä ja liiketoiminnasta ja kehittää opiskelijan ongelmanratkaisukykyjä valmentaen näin kohtaamaan työelämän yleisimpiä, johtajuuteen liittyviä haasteita. Opinnoissa käytetään nykyaikaisia opetusmenetelmiä, joita tukee monissa huippuyliopistoissa käytössä oleva pilvipohjainen verkko-oppimisympäristö Canvas.

Kolmannen vuoden syyslukukaudella opiskelija voi opiskella haluamiaan valinnaisaineita yhdessä EBS:n 70 partneriyliopistosta tai erikoistua rahoitukseen ja kirjanpitoon tai markkinointiin ja viestintään. EBS:llä on Viron yliopistoista kaikkein laajoin partneriyliopistojen verkosto, johon kuuluu monia Euroopan parhaita kauppakorkeakouluja (EMLyon Business School, Università Bocconi, BI Norwegian Business School, Kedge Business School, Copenhagen Business School jne.).

Opiskelija voi myös suorittaa kaksoistutkinnon Ison-Britannian vuoden yliopistoksi valitussa Lancaster School of Managementissa (The Times ja Sunday Times University of the Year 2018). Kaksoistutkinto-ohjelmaan osallistuvat opiskelijat opiskelevat kaksi ensimmäistä opintovuotta EBS:ssa ja kaksi seuraavaa vuotta Lancaster Universityssä Isossa-Britanniassa. Valmistumiseen vaaditaan lopputyön esittäminen. Lancaster Universityn tutkintotodistus on voimassa EBS:n tutkintotodistuksen kanssa.

Opintojen sisältö

Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana opiskelija omaksuu perustiedot liikkeenjohdosta ja taloustieteestä. Toisen lukuvuoden aikana opiskelija perehtyy valitsemaansa erikoistumisalaan ja pääsee kehittämään sitä osaamista, jota vaaditaan markkinoinnin tai rahoitusalan asiantuntijan tehtävissä. Kolmannen lukuvuoden aikana opiskelut keskittyvät johtajuuden teemojen ympärille. Viimeisen lukukauden aikana opiskelija kirjoittaa kandidaatintutkielman.

Rahoitus ja laskentatoimi

Tämän erikoistumisalan opinnot tarjoavat opiskelijalle rahoitusalan perusosaamisen, joka on keskeinen kaikille pienyrittäjille sekä suurempien yritysten rahoitusasiantuntijoille. 

Rahoituksen ja laskentatoimen erikoistumisopinnot sisältävät katsauksen:

  • start up -yritysten rahoitukseen
  • sijoitusten hallintaan ja riskianalyyseihin
  • yritysrahoitukseen ja -verotukseen
  • tilinpäätösten tekoon.

Koulutusohjelma on CFA-instituutin tunnustama ja rahoitusalan kursseja opetetaan CFA:n ensimmäisen tason vaatimusten perusteella. Laskentatoimen kursseilla käsiteltävät aiheet ovat suurilta osin ACCA:n koeteemojen mukaisia.

Markkinointi ja viestintä

Markkinoinnin ja viestinnän erikoistumisopinnot varustavat opiskelijan tiedoilla ja taidoilla, joiden avulla he pystyvät kohdistamaan yritysten ja organisaatioiden tarjonnan siihen, mitä kuluttajat arvostavat ja mistä he ovat valmiita maksamaan. Tämän erikoistumisen valinneet pystyvät valmistuttuaan osallistumaan brändien rakentamiseen ja kehittämiseen, asiakassuhteiden vaalimiseen ja tehokkaaseen brändiviestintään.

Markkinoinnin ja viestinnän erikoistumisen valitessasi opiskelet muun muassa:

  • digitaalista markkinointia ja mainonnan suunnittelua
  • kuluttajakäyttäytymistä ja hinnoittelua
  • kulttuurienvälistä viestintää ja liiketoimintakäytäntöjä.

Koulutusohjelmasta valmistunut työelämässä

Ohjelmasta valmistuneet työskentelevät yleensä markkinointi- ja rahoitusalan asiantuntijoina ja projektipäällikköinä keskisuurissa yrityksissä tai julkisen sektorin organisaatioissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Haku Tallinnan tutkinto-ohjelmiin on avoinna joulukuusta heinäkuuhun. Valintahaastatteluja järjestetään tällä aikavälillä neljä kertaa. Täytettyään hakemuksen DreamApply -järjestelmässä hakija kutsutaan valintahaastatteluun ja tasokokeisiin.

Valintahaastattelun ajankohta

4.8.2022 (haastattelut järjestetään Tallinnassa/ verkossa)

Ylioppilastutkinto:

Kandidaattiohjelmaan valituksi tulemiseen vaikuttavat ylioppilaskirjoitusten ja lukion päättötodistuksen englannin kielen ja matematiikan arvosanat, valintahaastattelu, suullinen englannin kielen taito, sekä mahdollisten tasokokeiden tulokset. Ylioppilastutkintotodistuksen englannin kielen arvosanan ollessa alle Cum laude approbatur tulee hakijan suorittaa englannin kielen tasokoe. Ylioppilastutkintotodistuksella matemaattisten aineiden arvosanojen ollessa alhaiset, tulee hakijan myös suorittaa matematiikan tasokoe valintahaastattelun yhteydessä. Matematiikan tasokoe perustuu lukion oppimäärän osaamiseen.

Ammattikoulun perustutkinto:

Ammattikoulututkinnolla hakevat suorittavat valintahaastattelun lisäksi englannin ja matematiikan tasokokeet.

Liiketalouden perustutkinto (merkonomi):

Liiketalouden perustutkinnolla hakevat suorittavat valintahaastattelun lisäksi englannin tasokokeen. 3-vuotisella merkonomitutkinnoilla matemaattisten aineiden arvosanojen ollessa alhaiset, tulee hakijan myös suorittaa matematiikan tasokoe.   Ammattikoulupohjalla hakevan tulee suorittaa tunnin kestävä EBS:n matematiikan tasokoe valintahaastattelun yhteydessä. Matematiikan tasokoe perustuu lukion oppimäärän osaamiseen

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts in Social Sciences

Kustannukset

Lukukausimaksu: 5797€/Vuosi

EBS Tallinnan opiskelijat voivat hakea Kelan ulkomaan opintotukea sekä -lainaa. EBS myöntää myös stipendejä hyvin opinnoissaan menestyneille opiskelijoille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Arvostelut

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 9 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
Alumni vuodelta 2021
12 huhti 2021
Kansainvälinen koulutus, joka antaa hyvät valmiudet kaupalliselle uralle Suomessa tai ulkomailla.

Tämä kolmen vuoden kandidaattiohjelma kasvatti minua hirveästi ihmisenä ja pääsin rakentamaan uraani jo opintojen aikana joustavien aikataulujen vuoksi. Koulutus antaa rohkeutta...

Näytä kokonaan
5/5
Ada Rautakoski
18 maalis 2021
High quality teaching with great opportunities for employment

EBS has a lot to offer to its students. Alongside with high quality teaching EBS offers a fun environment to an unforgettable student experience.

5/5
Kauppatieteiden kandi
18 maalis 2021

Yliopiston kurssitarjonnan ja yritysverkoston kautta työllistyin data analyytikoksi ensimmäisen lukuvuoden aikana.