Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration

Estonian Business School EBS
Yhteenveto
3 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Haku käynnissä
   
Lähiopetus
Tallinna
Kandiohjelmat

Video presentation

   

Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration

Koulutusohjelma on tarkoitettu talouden ja kaupan alasta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat hankkia tarvittavia tietoja ja taitoja työskennelläkseen kansainvälisessä yrityksessä tai julkisella sektorilla johtajana tai asiantuntijana. Koulutusohjelman suorittamalla voit erikoistua rahoitukseen ja laskentatoimeen tai markkinointiin ja viestintään sekä saat erittäin hyvät englannin kielen taidot.

Tutkinnon laajuus on 180 opintopistettä ja koulutusohjelmalla on korkein kansainvälinen tunnustus eli EPAS-akkreditointi.

Opettajat auttavat hankkimaan laajat tiedot taloustieteestä ja liiketoiminnasta sekä löytämään ratkaisuja yleisimpiin johtamisen haasteisiin. Opinnoissa käytetään nykyaikaisia opetusmenetelmiä, joita tukee monissa huippuyliopistoissa käytössä oleva pilvipohjainen verkko-oppimisympäristö Canvas.

Toisen opintovuoden syyslukukaudella opiskelija voi opiskella haluamiaan valinnaisaineita yhdessä EBS:n 70 partneriyliopistosta tai erikoistua rahoitukseen ja taloustieteisiin tai markkinointiin ja viestintään. EBS:llä on Viron yliopistoista kaikkein suurin partneriyliopistojen verkosto, johon kuuluu monia Euroopan parhaita kauppakorkeakouluja (EMLyon Business School, Università Bocconi, BI Norwegian Business School, Kedge Business School, Copenhagen Business School jne.). Opiskelija voi myös suorittaa kaksoistutkinnon Ison-Britannian vuoden yliopistoksi valitussa Lancaster School of Managementissa (The Times ja Sunday Times University of the Year 2018).Kaksoistutkinto-ohjelmaan osallistuvat opiskelijat opiskelevat kaksi ensimmäistä opintovuotta EBS:ssa ja kaksi seuraavaa vuotta Lancaster Universityssä Isossa-Britanniassa. Valmistumiseen vaaditaan lopputyön puolustaminen. Ulkomaisen yliopiston tutkintotodistus on voimassa EBS:n tutkintotodistuksen kanssa.

Opintojen sisältö

Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana opiskelija omaksuu perustiedot liikkeenjohdosta ja taloustieteestä. Toinen ja kolmas lukuvuosi sisältävät opintoja valitulta erikoistumisalalta: markkinointi ja viestintä tai rahoitus ja laskentatoimi. 

Rahoitus ja laskentatoimi

Tämä erikoistumissuunta antaa opiskelijalle rahoitusalan perusosaamisen, joka on erittäin tärkeää kaikille pienyrittäjille sekä suurempien yritysten rahoitusasiantuntijoille. 

Rahoituksen ja laskentatoimen erikoistumisopinnot sisältävät katsauksen:

  • henkilökohtaiseen ja start up -yritysten rahoitukseen
  • sijoitusten hallintaan ja riskianalyyseihin
  • yritysrahoitukseen ja -verotukseen
  • tilinpäätösten tekoon.

Koulutusohjelma on CFA-instituutin tunnustama ja rahoitusalan kursseja opetetaan CFA:n ensimmäisen tason vaatimusten perusteella. Laskentatoimen kursseilla käsiteltävät aiheet ovat suurilta osin ACCA:n koeteemojen mukaisia.

Markkinointi ja viestintä

Markkinoinnin ja viestinnän erikoistumisopinnot varustavat opiskelijat tiedoilla ja taidoilla, joiden avulla he pystyvät kohdistamaan yritysten ja organisaatioiden tarjonnan siihen, mitä kuluttajat arvostavat ja mistä he ovat valmiita maksamaan. Tämän erikoistumisen valinneet pystyvät valmistuttuaan osallistumaan brändien rakentamiseen ja kehittämiseen, asiakassuhteiden vaalimiseen ja tehokkaaseen brändiviestintään.

Markkinoinnin ja viestinnän erikoistumisen valitessasi opit esimerkiksi:

  • digitaalista markkinointia ja mainonnan suunnittelua
  • kuluttajakäyttäytymistä ja hinnoittelua
  • kulttuurienvälistä viestintää ja liiketoimintakäytäntöjä

Koulutusohjelmasta valmistunut työelämässä

Ohjelmasta valmistuneet työskentelevät yleensä markkinointi- ja rahoitusalan asiantuntijoina ja perustason projektipäällikköinä keskisuurissa yrityksissä tai julkisen sektorin laitoksissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Hakeminen Helsingin ja Tallinnan tutkinto-ohjelmiin tapahtuu EBS Helsingin hakuaikoina Tammikuussa sekä Touko-Elokuussa. Hakulomakkeen täytettyään hakija kutsutaan valintahaastatteluun sekä tasokokeisiin.

Ylioppilastutkinto:

Kandidaattiohjelmaan valituksi tulemiseen vaikuttaa ylioppilaskirjoitusten ja lukion päättötodistuksen englannin kielen ja matematiikan arvosanojen lisäksi valintahaastattelu, suullinen englannin kielen taito, sekä mahdollisten tasokokeiden tulokset. Ylioppilastutkintotodistuksen englannin kielen arvosanan ollessa alle Cum laude approbatur tulee suorittaa englannin kielen tasokoe. Lukion käyneellä hakijalla katsotaan olevan riittävä matematiikan taitotaso.

Ammattikoulun perustutkinto:

Ammattikoulututkinnolla hakevat suorittavat valintahaastattelun lisäksi englannin ja matematiikan tasokokeet.

Liiketalouden perustutkinto (merkonomi):

Liiketalouden perustutkinnolla hakevat suorittavat valintahaastattelun lisäksi englannin tasokokeen.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts in Social Sciences

Kustannukset

2783 € / I lukukausi

2699 € / II lukukausi

EBS Tallinnan opiskelijat voivat hakea Kelan ulkomaan opintotukea sekä lainaa. EBS myöntää myös stipendejä hyvin opinnoissaan menestyneille opiskelijoille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Estonian Business School EBS yhteystiedot

Estonian Business School EBS

Domus Gaudium, Mechelininkatu 3C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
ebs.ee


Arvostelut

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 9 arviointiin

Alumni vuodelta 2021
Tämä kolmen vuoden kandidaattiohjelma kasvatti minua hirveästi ihmisenä ja pääsin rakentamaan uraani jo opintojen aikana joustavien aikataulujen vuoksi. Koulutus antaa rohkeutta elämään ja moni meistä aloittikin oman yrityksen jo opiskelijana! Suosittelen tätä koulutusta niille, jotka tavoittelevat kansainvälistä uraa tai oman yrityksen perustam...
Näytä kokonaan
Ada Rautakoski
EBS has a lot to offer to its students. Alongside with high quality teaching EBS offers a fun environment to an unforgettable student experience.
Kauppatieteiden kandi
Yliopiston kurssitarjonnan ja yritysverkoston kautta työllistyin data analyytikoksi ensimmäisen lukuvuoden aikana.

Estonian Business School EBS

Estonian Business School EBS

Estonian Business School (EBS) on Viron johtava kauppakorkeakoulu, joka sijaitsee Tallinnassa sekä Helsingissä. EBS on perustettu Tallinnaan vuonna 1988 ja EBS:n toinen kampus Helsinkiin vuonna 2014. EBS Helsingin kampuksella voit opiskella itsesi kauppatieteiden kandidaatiksi (BA) tai kauppatieteiden maisteriksi (MA). Helsingissä...


Lue lisää oppilaitoksesta Estonian Business School EBS ja katso koulutustarjonta täältä
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,8)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 17 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Kauppatieteitä englanniksi Talli...
Estonian Business School

Jasmin, 24, opiskelee International Business Administration-koulutusohjelmassa Tallinnassa.

"Halusin opiskella englanniksi ja koulutusohjelma vaikutti mielenkiintoiselta. Lähdin Tallinnaan nopean päätöksen seurauksena, jota en ole katunut!"

Lue lisää Jasminin kokemuksista

Lue lisää
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration täytä seuraavat tiedot: