Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration

Estonian Business School EBS
Yhteenveto
3,5 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Haku käynnissä
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Helsinki
Kandiohjelmat

Video

   

Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration

Koulutusohjelma on tarkoitettu talouden ja kaupan alasta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat hankkia tarvittavia tietoja ja taitoja työskennelläkseen kansainvälisessä yrityksessä tai julkisella sektorilla johtajana tai asiantuntijana. Koulutusohjelman suorittamalla voit erikoistua rahoitukseen ja laskentatoimeen tai markkinointiin ja viestintään sekä opit erittäin hyvät englannin kielen taidot.

Tutkinnon laajuus on 180 opintopistettä ja koulutusohjelmalla on korkein kansainvälinen tunnustus eli EPAS-akkreditointi.

Opettajat auttavat hankkimaan laajat tiedot taloustieteestä ja liiketoiminnasta sekä löytämään ratkaisuja yleisimpiin johtamisen haasteisiin. Opinnoissa käytetään nykyaikaisia opetusmenetelmiä, joita tukee monissa huippuyliopistoissa käytössä oleva pilvipohjainen verkko-oppimisympäristö Canvas.

Toisen opintovuoden syyslukukaudella opiskelija voi opiskella haluamiaan valinnaisaineita yhdessä EBS:n 70 partneriyliopistosta tai erikoistua rahoitukseen ja taloustieteisiin tai markkinointiin ja viestintään. EBS:llä on Viron yliopistoista kaikkein suurin partneriyliopistojen verkosto, johon kuuluu monia Euroopan parhaita kauppakorkeakouluja (EMLyon Business School, Università Bocconi, BI Norwegian Business School, Kedge Business School, Copenhagen Business School jne.). Opiskelija voi myös suorittaa kaksoistutkinnon Ison-Britannian vuoden yliopistoksi valitussa Lancaster School of Managementissa (The Times ja Sunday Times University of the Year 2018). Kaksoistutkinto-ohjelmaan osallistuvat opiskelijat opiskelevat kaksi ensimmäistä opintovuotta EBS:ssa ja kaksi seuraavaa vuotta Lancaster Universityssä Isossa-Britanniassa. Valmistumiseen vaaditaan lopputyön puolustaminen. Ulkomaisen yliopiston tutkintotodistus on voimassa EBS:n tutkintotodistuksen kanssa.

Opintojen toteutus

EBS Helsinki mahdollistaa EBS:n tutkinto-ohjelmien suorittamisen täysin Helsingissä, mutta opiskelija voi halutessaan valita kursseja myös Tallinnan kampukselta.

Kaikki EBS:n opinto-ohjelmat ovat akkreditoituja Viron koulutus- ja tiedeministeriön alaisuuteen. Kandidaattitutkinto on rinnastettavissa saman alan kauppatieteiden kandidaatin tutkintoon niin Suomessa kuin muissa Euroopan Unionin maissa, sekä vastaaviin kansainvälisiin tutkintoihin. EBS Helsingin toimipisteen opinto-ohjelmista valmistuville opiskelijoille myönnetään Viron tasavallan hyväksymä EBS:n virallinen tutkintotodistus.

Opetussuunnitelman mukaan suoritetut kandidaattiopinnot kestävät 3,5 vuotta. Opiskelun muoto mahdollistaa esimerkiksi osa-aikaisen työskentelyn opintojen ohella, sillä opiskelu EBS Helsingissä tapahtuu intensiivijaksoissa. Intensiivijaksoilla tarkoitetaan kontaktiopetuspäiviä; luentoja ja seminaareja, jolloin opiskelijat tapaavat luennoitsijat. Luentoja on noin kolmena päivänä viikossa, joka toinen viikko. Luentopäivät ovat kiinteät läpi opintojen (ti/ke/la tai to/pe/la).

Syyslukukausi alkaa Introweek tapahtumalla EBS Tallinnassa, jolloin opiskelijat pääsevät tutustumaan molempiin kampuksiin, niiden opiskelijoihin sekä henkilökuntaan. Tutustumisviikkoon sisältyy opetusta, erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja sekä yritysvierailuja.

Opintojen sisältö

Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana opiskelija omaksuu perustiedot liikkeenjohdosta ja taloustieteestä. Toinen ja kolmas lukuvuosi sisältävät opintoja valitulta erikoistumisalalta: markkinointi ja viestintä tai rahoitus ja laskentatoimi. 

Rahoitus ja laskentatoimi

Tämä erikoistumissuunta antaa opiskelijalle rahoitusalan perusosaamisen, joka on erittäin tärkeää kaikille pienyrittäjille sekä suurempien yritysten rahoitusasiantuntijoille. 

Rahoituksen ja laskentatoimen erikoistumisopinnot sisältävät katsauksen:

  • henkilökohtaiseen ja start up -yritysten rahoitukseen
  • sijoitusten hallintaan ja riskianalyyseihin
  • yritysrahoitukseen ja -verotukseen
  • tilinpäätösten tekoon.

Koulutusohjelma on CFA-instituutin tunnustama ja rahoitusalan kursseja opetetaan CFA:n ensimmäisen tason vaatimusten perusteella. Laskentatoimen kursseilla käsiteltävät aiheet ovat suurilta osin ACCA:n koeteemojen mukaisia.

Markkinointi ja viestintä

Markkinoinnin ja viestinnän erikoistumisopinnot varustavat opiskelijat tiedoilla ja taidoilla, joiden avulla he pystyvät kohdistamaan yritysten ja organisaatioiden tarjonnan siihen, mitä kuluttajat arvostavat ja mistä he ovat valmiita maksamaan. Tämän erikoistumisen valinneet pystyvät valmistuttuaan osallistumaan brändien rakentamiseen ja kehittämiseen, asiakassuhteiden vaalimiseen ja tehokkaaseen brändiviestintään.

Markkinoinnin ja viestinnän erikoistumisen valitessasi opit esimerkiksi:

  • digitaalista markkinointia ja mainonnan suunnittelua
  • kuluttajakäyttäytymistä ja hinnoittelua
  • kulttuurienvälistä viestintää ja liiketoimintakäytäntöjä.

Koulutusohjelmasta valmistunut työelämässä

Ohjelmasta valmistuneet työskentelevät yleensä markkinointi- ja rahoitusalan asiantuntijoina ja perustason projektipäällikköinä keskisuurissa yrityksissä tai julkisen sektorin laitoksissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakeminen Helsingin ja Tallinnan tutkinto-ohjelmiin tapahtuu EBS Helsingin hakuaikoina Tammikuussa sekä Touko-Elokuussa. Hakulomakkeen täytettyään hakija kutsutaan valintahaastatteluun sekä tasokokeisiin.

Ylioppilastutkinto:

Kandidaattiohjelmaan valituksi tulemiseen vaikuttaa ylioppilaskirjoitusten ja lukion päättötodistuksen englannin kielen ja matematiikan arvosanojen lisäksi valintahaastattelu, suullinen englannin kielen taito, sekä mahdollisten tasokokeiden tulokset. Ylioppilastutkintotodistuksen englannin kielen arvosanan ollessa alle Cum laude approbatur tulee suorittaa englannin kielen tasokoe. Lukion käyneellä hakijalla katsotaan olevan riittävä matematiikan taitotaso.

Ammattikoulun perustutkinto:

Ammattikoulututkinnolla hakevat suorittavat valintahaastattelun lisäksi englannin ja matematiikan tasokokeet.

Liiketalouden perustutkinto (merkonomi):

Liiketalouden perustutkinnolla hakevat suorittavat valintahaastattelun lisäksi englannin tasokokeen.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts in Social Sciences

Kustannukset

3905 € / I lukukausi

3775 € / II lukukausi

EBS Helsingin opiskelijat voivat hakea Kelan ulkomaan opintotukea sekä -lainaa. EBS myöntää myös stipendejä hyvin opinnoissaan menestyneille opiskelijoille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Estonian Business School EBS

Estonian Business School EBS

Estonian Business School (EBS) on Viron johtava kauppakorkeakoulu, joka sijaitsee Tallinnassa sekä Helsingissä. EBS on perustettu Tallinnaan vuonna 1988 ja EBS:n toinen kampus Helsinkiin vuonna 2014. EBS Helsingin kampuksella voit opiskella itsesi kauppatieteiden kandidaatiksi (BA) tai kauppatieteiden maisteriksi (MA). Helsingissä...


Lue lisää oppilaitoksesta Estonian Business School EBS ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Estonian Business School EBS

Domus Gaudium, Mechelininkatu 3C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
ebs.ee

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 5 arviointiin

Economist
Erittäin pätevät proffat, taloustieteiden ehdoton valttikortti kansainvälisiin tehtäviin.
OTM
Excellent possibility to study in Helsinki in English. Good facilities and atmosphere. Small groups, no mass lectures. Lecturers know your name. Lecturers are really good - of course there has been couple inferior lecturer as always - everyone cannot be a good pedagog. Great opportunity to study for those who are in working life and want to uni...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 17 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration täytä seuraavat tiedot: