Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Itsenäiset maisteriohjelmat
Ei arviointeja

MA Business Innovation in the New Economy

Estonian Business School EBS, paikassa Tallinna
Pituus
2 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Haku käynnissä
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Haku käynnissä
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Video

MA Business Innovation in the New Economy

Maisteriohjelmamme syventää kandidaatin tutkinnon aikana hankkimiasi akateemisia valmiuksia kehittämällä analyyttisen ajattelun osaamistasi ja edistämällä ammattillisia johtajuus- ja tiimitaitojasi.  Maisteriohjelma on osa 3+2 rakennetta (kandidaatin tutkinto + maisterintutkinto). Opiskelijana sovellat kansainvälisen liiketoiminnan ja johtamisen tietotaitoasi systemaattisesti mutta luovasti alan yrityksissä.

Valitsemasi erikoistumisala tarjoaa työmarkkinoilla kysyttyä osaamista, joka vastaa niin nykypäivän kuin tulevaisuudenkin liike-elämän haasteisiin. Elinikäisen oppimisen ja henkilökohtaisen kasvun ajatusmalli antavat lisäpotkua asiantuntijaurallasi.

Valmistuttuasi ohjelmasta olet seuraavan sukupolven johtaja, jolla on relevanttia, pitkälle hiottua osaamista ja innovaattinen työskentelyote.

Vaikka kyseessä on täysiaikainen opiskelu, on opinnot järjestetty siten, että niiden aikana on mahdollista tehdä myös (osa-aikaisia) töitä.

Osaamistavoitteet

Ohjelman onnistuneesti suoritettuaan valmistunut:

 • ymmärtää liiketalouden ja johtamisen keskeiset teoreettiset käsitteet
 • osaa soveltaa alakohtaista tietotaitoaan valitsemallaan erikoistumisalalla akateemisissa ja ammatillisissa yhteyksissä
 • osaa soveltaa johdonmukaisesti erilaisia liiketalouden ja johtamisen tutkimusmenetelmiä akateemisissa ja ammatillisissa yhteyksissä
 • osaa soveltaa sekä suullisia että kirjallisia viestintätaitoja tehokkaasti akateemisissa ja ammatillisissa yhteyksissä
 • osaa tunnistaa monimutkaisia liiketoiminnan ja johtamisen ongelmia akateemisissa ja ammatillisissa yhteyksissä
 • osaa arvioida kriittisesti erilaisia ongelmanratkaisumenetelmiä hyödyntäen omia ongelmanratkaisutaitojaan sekä teoreettista tietoaan ja käytännön osaamistaan
 • osaa kehittää innovatiivisia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin, myös toimiessaan rajatuin resurssein epävarmoissa olosuhteissa
 • osaa kehittää uusia mahdollisia tutkimusalueita yhdistelemällä liiketoimintaan tai johtamiseen liittyviä ongelmia vastaaviin akateemisiin aloihin
 • kykenee kehittämään johtajuuteen liittyviä asenteitaan ymmärtääkseen alati muuttuvien globaalien vaikutussuhteiden merkityksen organisaatioille.

Erikoistumisalueet:

Tässä maisteriohjelmassa valitaan yksi kahdesta erikoistumisvaihtoehdosta.

Leveraging circular economy innovation/Kiertotalouden innovaatioiden hyödyntäminen

Tämän erikoistumisalan tavoitteena on luoda maistereita, jotka ymmärtävät kiertotalouden erityispiirteiden ja johtamisen välisen yhteyden. Tämä suuntaus on tarkoitettu uuden sukupolven johtajille ja asiantuntijoille, jotka ovat kiinnostuneita ympäristöhaasteista ja haluavat osallistua kiertotalouden innovaatioihin ja myös hyötyä niistä.

Leading digitalisation and navigating the start-up economy/Digitalisaation johtaminen ja start-up talouden ymmärtäminen

Tämän erikoistumisalan tavoitteena on luoda maistereita, jotka ymmärtävät digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet liikkeenjohdossa. Tämä suuntautumisvaihtoehto on suunnattu uuden sukupolven esihenkilöille ja asiantuntijoille, jotka työskentelevät digitalisaation tuomien mahdollisuuksien ja haasteiden parissa ja jotka haluavat hyötyä start-up-taloudesta nousevista uusista liiketoiminta- ja organisaatiomalleista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta MA Business Innovation in the New Economy, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen / Admission Requirements

 • Hakeminen Helsingin ja Tallinnan tutkinto-ohjelmiin tapahtuu EBS:n hakuaikoina joulukuusta kesäkuuhun. Hakulomakkeen täytettyään hakija kutsutaan valintahaastatteluun. Ellet ole varma aiemman tutkintosi sopivuudesta, olethan meihin yhteydessä, Autamme mielellämme!
 • Maisteriohjelma on suunnattu opiskelijoille, joilla on kandidaatintutkinto liiketaloudessa, taloustieteissä tai vastaava koulutus.
 • Maisteriohjelman haussa otetaan huomioon aiemman koulutuksen lisäksi valintahaastattelu, suullinen englannin kielen taito sekä maisterintutkielmasuunnitelma.

Valintahaastattelun ajankohta

4.8.2022 (haastattelut järjestetään Tallinnassa/ verkossa)

Tutkinto / Degree

Master of Arts in Social Sciences

Kustannukset / Admission fees

Uusi lukukausimaksu: 6380€/Vuosi

EBS Tallinnan opiskelijat voivat hakea Kelan ulkomaan opintotukea sekä -lainaa. EBS myöntää myös stipendejä hyvin opinnoissaan menestyneille opiskelijoille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta MA Business Innovation in the New Economy? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.