Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja

Suomen Diakoniaopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Helsinki
Ammattitutkinnot
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja

Opiskele ammattitutkinnolla toimitilahuoltajaksi

Työssäsi osaat toimia asiakaskohteessa puhtauspalvelualan työtehtävissä. Saat valmiudet suunnitella ja toteuttaa puhtauspalveluja erilaisissa julkisissa tiloissa ja laitoksissa, kuten oppilaitoksissa, sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa sekä esimerkiksi uimahallien, hotellien, sekä asuin- ja toimistotilojen puhtauspalvelutehtävissä. Toimitilahuoltaja huolehtii myös tilojen toimivuudesta.

Opiskele ammattitutkinnolla kodinhuoltajaksi

Haluatko työskennellä monipuolisissa työtehtävissä asiakkaiden arjessa? Kodinhuoltajana osaat työskennellä hoivapalvelujen, puhtauspalvelujen ja vaatehuollon tehtävissä. Saat valmiudet suunnitella ja toteuttaa arkea ja asumista tukevia työtehtäviä kodinomaisissa laitoksissa, erilaisissa hoitolaitoksissa, palvelukodeissa tai kotitalouksissa. Voit suunnata ammatillista osaamistasi avustamis- ja asiointipalvelujen tuottamiseen, kodin ruokapalvelujen tuottamiseen, eri kohteiden puhtauspalveluihin, piha- ja ulkoalueiden hoitamiseen tai vaatteiden ja tekstiilien huoltamiseen.

Lue lisää koulutuksesta oppilaitoksen kotisivuilta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutkseen on jatkuva haku.

Koulutus sopii sinulle, joka haluat tehdä erilaisia puhtaus- ja kotityöpalvelujen töitä. Työskentely edellyttää vankan tietopohjan ohella kiinnostusta alaa kohtaan, asiakaslähtöistä ja itsenäistä työotetta, tarkkuutta, huolellisuutta ja vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, ympäristötietoista asennetta sekä valmiutta työskennellä monikulttuurisessa työympäristössä.

Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella. Koulutuksen kesto on 1–2 vuotta, riippuen opiskelijaksi aikaisemmasta koulutuksesta ja työkokemuksesta.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopiston kampukset sijaitsevat Helsingissä Kalliossa ja Sturenkadulla, Lahdessa ja Oulussa. Koulutamme osaajia terveys- ja hyvinvointialoille sekä palvelualoille. Järjestämme myös aikuisten perusopetusta, erilaisia valmentavia koulutuksia ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Lisäksi tarjonnassa ovat myös vapaan...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Diakoniaopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Suomen Diakoniaopisto yhteystiedot

Suomen Diakoniaopisto

Alppikatu 2 A
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sdo.fi

Arvioinnit
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja täytä seuraavat tiedot: