Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | tarjoilija tai kokki

Suomen Diakoniaopisto
Yhteenveto
suomi
marker Hakuaika käynnissä
   
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | tarjoilija tai kokki

Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto | tarjoilija tai kokki

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | tarjoilija tai kokki

Ravintola- ja catering-alalla tuotetaan majoitus-, ravitsemis-, kokous- ja juhlapalveluja sekä maissa että merellä. Työtehtävät ovat ruoanvalmistus-, tarjoilu-, asiakaspalvelutehtäviä.

Alalla toimiminen vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta, innostusta, hyviä käden taitoja sekä kykyä tulla toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa. Kansainvälisellä alalla on hyvät työmahdollisuudet.

Lue lisää koulutuksesta oppilaitoksen kotisivuilta

Tarjoilijan tai kokin opinnot

Suomen Diakoniaopistossa voit tässä perustutkinnossa valita kahdesta eri osaamisalasta: asiakaspalvelun osaamisalasta valmistut tarjoilijaksi, ruokapalvelun osaamisalasta valmistut kokiksi.

Opinnot koostuvat lähipäivistä, ohjatuista tai itsenäisistä ryhmä- ja yksilötehtävistä, opintokäynneistä ja sisältävät paljon työelämäyhteistyötä ja työssäoppimisen jaksoja.

Voit suorittaa ravintola- ja catering-alan perustutkinnon joko näyttötutkintona tai oppisopimuskoulutuksena. Näyttötutkintoon valmistava koulutus on erityisesti aikuisille suunniteltua monimuotokoulutusta.

Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | tarjoilija tai kokki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilla verkkosivuilla.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, tarjoilija tai kokki

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | tarjoilija tai kokki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopiston kampukset sijaitsevat Helsingissä Kalliossa ja Roihupellossa, Lahdessa ja Oulussa. Koulutamme osaajia terveys- ja hyvinvointialoille sekä palvelualoille. Järjestämme myös aikuisten perusopetusta, erilaisia valmentavia koulutuksia ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Lisäksi tarjonnassa ovat myös vapaan...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Diakoniaopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Suomen Diakoniaopisto yhteystiedot

Suomen Diakoniaopisto

Alppikatu 2 A
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sdo.fi

Arvioinnit

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | tarjoilija tai kokki ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: