Sivuston käyttötapa: Mobiili

VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus

Suomen Diakoniaopisto
Yhteenveto
6 kk – 1 vuosi
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Helsinki, Oulu
Ammatillinen koulutus

VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus

VALMA

VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus

Valma-koulutus auttaa nuorta tai aikuista löytämään itsellensä sopivan alan ja opiskelupaikan. Valma soveltuu myös maahanmuuttajille, jotka tarvitsevat lisää suomen kielen taitoja ammatillista peruskoulutusta varten. Valma-koulutukseen voivat hakea myös erityistä tukea tarvitsevat opiskelijat. Koulutuksesta saat tukea opiskeluun ja tulevaisuuden suunnitteluun sekä pääset vahvistamaan arjenhallinnan, opiskelutaitojen, työelämätaitojen tai suomen kielen osaamistasi.

Lue lisää koulutuksesta oppilaitoksen kotisivuilta

Valma-koulutuksen sisältö

Valmassa on mahdollista opiskella puolesta vuodesta yhteen vuoteen. Koulutuksessa opiskellaan erilaisia aiheita kuten tutustuaan eri ammattialoihin, hankitaan opiskelu- ja työelämätaitoja sekä perehdytään ammatilliseen koulutukseen hakemiseen. Valma painottaa runsasta yksilöllistä ohjausta ja jokainen opiskelija voi valita itseänsä kiinnostavan opintopolun. Koulutuksen suorittamisesta saa lisäksi kuusi lisäpistettä yhteishakua varten.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Koulutuksen aikataulu

Hakeminen koulutukseen oppilaitoksen omien nettisivujen kautta. VALMA-koulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinto / todistus

Valmentava koulutus, ei valmista tutkintoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopiston kampukset sijaitsevat Helsingissä Kalliossa ja Roihupellossa, Lahdessa, Oulussa ja Ylitorniolla. Koulutamme osaajia terveys- ja hyvinvointialoille sekä palvelualoille. Järjestämme myös aikuisten perusopetusta, erilaisia valmentavia koulutuksia ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Lisäksi tarjonnassa ovat myös...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Diakoniaopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Suomen Diakoniaopisto yhteystiedot

Suomen Diakoniaopisto

Alppikatu 2 A
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sdo.fi


Arvioinnit

VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.