Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
Erikoisammattitutkinnot
Useita paikkakuntia

Alkavat koulutukset
Suomi
Tammikuu 2023

Suomi
Heinäkuu 2023

Suomi
Tammikuu 2024

Suomi
Heinäkuu 2024
Mies tekee niskahierontaa toiselle miehelle

Hieronnan erikoisammattitutkinto

Hieronnan erikoisammattitutkinnon valmentava koulutus on tarkoitettu koulutetuille hierojille tai vastaavan tutkinnon suorittaneille henkilöille. Tutkinto koostuu neljästä osa-alueesta, joiden suorittanut voi käyttää ammattinimikettä Urheiluhieroja (EAT).

Urheiluhieroja (EAT) tukee urheilijan kehonhuoltoa osana tavoitteellista harjoittelua. Sinulla on tärkeä rooli sekä harjoitus- että kilpailukaudella: Ymmärrät urheiluvammojen syntymekanismit sekä erilaisten hierontamenetelmien vaikutuksia harjoituskauden eri vaiheissa. Urheiluhierontaa käytetään palauttavana menetelmänä fyysisen suorituksen jälkeen, mutta myös aktivoivana ja valmistavana käsittelynä urheilijan valmistautuessa harjoitukseen tai kilpailusuoritukseen. Urheiluhierontaa käytetään myös hoitomenetelmän osana urheilijan kuntoutuksessa sekä urheilusta aiheutuvien vammojen ennaltaehkäisyssä.

Valmistuttuasi sinulla on mahdollisuus hakeaammattitutkintostipendiä.

Koulutuksen sisältö

Tutkintoon valmentava koulutus koostuu neljästä 45 osp:n laajuisesta osa-alueesta, jotka kukin kestävät kuusi kuukautta. Osa-alueiden alkamisajankohdat on suunniteltu niin, että opinnot voi suorittaa katkeamattomassa rytmissä, mutta tarvittaessa opiskelija voi pitää taukoa osa-alueiden välillä tai valikoida vain itseään kiinnostavat osa-alueet. Urheiluhieroja (EAT) -nimikkeen saaminen edellyttää kaikkien osa-alueiden suorittamista. Aiemmalla osaamisella ja työkokemuksella on mahdollista hyväksilukea tutkinnon osa-alueita.

Hieronnan erikoisammattitutkintoon valmentava koulutus on tarkoitettu koulutetuille hierojille tai vastaavan koulutuksen suorittaneille. Valmistuttuasi hierojaksi voit jatkaa maksutta erikoisammattitutkintoon, jossa pätevöidyt Urheiluhierojaksi (EAT).

Koulutus sisältää lähi- ja etäopetusta.

Erikoisammattitutkinnon osa-alueiden suorittamiselle ei ole määrättyä järjestystä: Voit aloittaa tutkinnon suorittamisen mistä vain!

  • EAT1: Niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen tammikuu — kesäkuu 2023
  • EAT2: Alaraajakipuisen potilaan toimintakyvyn edistäminen heinäkuu — joulukuu 2023
  • EAT3: Yläraajakipuisen potilaan toimintakyvyn edistäminen tammikuu — kesäkuu 2024
  • EAT4: Urheilijan lihashuolto heinäkuu — joulukuu 2024

Koulutusta järjestetään Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hieronnan erikoisammattitutkinto , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hieronnan erikoisammattitutkintoon voi osallistua henkilö, jolla on pohjakoulutuksena hieronnan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus (soveltuvuus arvioidaan erikseen). Edellytämme hieronnan alan yrittäjyyttä keskimäärin 25 h/vko sekä YEL-vakuutusta koko koulutuksen ajan.

Jos et ole vielä koulutettu hieroja, suorita ensin vuoden kestävä ammattitutkinto.

Kustannukset

Koulutus on maksuton yrittäjän oppisopimuskoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hieronnan erikoisammattitutkinto ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Hierojakoulut: Helsinki, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Lahti

Suomen Hierojakoulut

Suomen Hierojakoulut on Suomen suurin hierojakoulutusta tarjoava yritys, joka tarjoaa hierojakoulutusta yhdellätoista paikkakunnalla ympäri Suomen: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Kotkassa, Porvoossa, Lahdessa, Turussa ja Tampereella. Voit opiskella hierojaksi joko päiväopintoina tai töiden ohessa monimuoto-opintoina sekä lisäksi voit täydentää...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut: Helsinki, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Lahti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Hierojakoulut: Helsinki, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Lahti

Piispanportti 10 B
02200 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.suomenhierojakoulut.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Hieronnan erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hieronnan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Valitse sinua kiinnostavat lisäkoulutukset
Personal trainer
Behavior Change Specialist